Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Sunnuntai 15.1.

helsinki

Makaya McCraven (US),G Livelab, helsinki15.1. Klo 19:00

keikka

Makaya McCraven

Chicagosta kotoisin oleva rumpali Makaya McCraven ravisteli taannoin jazzmaailmaa debyyttilevyllään In the Moment. 40 tunnin jamimateriaalista koostettu albumi nousi maailmanlaajuiseksi tapaukseksi ja oli oiva esimerkki siitä, miten jazzin sample-käytön hiphopissa voi kääntää toiseen suuntaan: tämä jazz kuulostaa hiphopin inspiroimalta. Makaya McCraven esiintyy nyt ensi kertaa Helsingissä ja tuo G Livelabiin kvintettikokoonpanonsa.

Ovet klo 18

Showtime klo 19

Liput 29€

Tenhon sunnuntaijazz: Kiki & Fusiotherapy,Tenho Restobar, helsinki15.1. Klo 19:00

keikka

Sir Elwoodin Hiljaiset Värit -yhtyeen edesmenneen basistin Riku Järvisen leski, laulaja Kiki Rautio, on tehnyt dynaamisen Fusiotherapy-bändin kanssa kauniita, elämänmakuisia lauluja rakkaudesta, menettämisestä ja kaipuusta. Musiikki kulkee jazzista popiin yltyen välillä progressiiviseksi rockiksi. Kiki Raution kaunis lauluääni, vahva läsnäolo ja karisma sekä bändin taitava soitto luovat sykähdyttävän tunnelman.

Kiki Rautio, laulu
Jussi Kontinen, kitara
Kille Miettinen, rummut
Timo Tuppurainen, basso
Antti Utriainen, piano

Vapaa pääsy!

joensuu

Juhani Aaltonen - Mikko Iivanainen Duo,Pakkahuone, joensuu15.1. Klo 16:00

keikka

Juhani Aaltonen, suomalaisen jazzin sielukas grand old man, on viime vuosina esiintynyt ja levyttänyt ahkerasti, erityisesti omien yhtyeittensä kanssa mutta myös mm. vanhan läheisen soittokumppaninsa Heikki Sarmannon kanssa. Erityisasemassa on kuitenkin ollut pitkäikäinen trio Nordic Trinity yhdessä nuoremman polven kitaristilahjakkuus Mikko Iivanaisen ja rumpali Klaus Suonsaaren kanssa. Säännöllisesti vuosittain kiertueita tehnyt yhtye on jatkuvasti kehittänyt musiikillista ilmaisuaan ja tutustuttanut muusikot perinpohjin toisiinsa. Tältä pohjalta lähtee Aaltosen ja Iivanaisen duokonsertin musiikki.

Juhani Aaltonen – saksofoni ja huilu
Mikko Iivanainen – kitara

Lippujen hinnat: 15 €, Jazzkerho -76 jäsenet 10 €, opiskelijat 6 €. Ennakkomyynnnissä levykauppa Levy-Eskoissa.