Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Jazzpamaus: Timo Lassy Band X Dalindèo,Tavastia-klubi, helsinki27.1. Klo 19:00

keikka

Kotimainen kärkijazz täyttää Tavastian 27.1.! Alkuvuoden kovin jazztapaus tuo yhteen huippuyhtyeet Dalindèon ja Timo Lassy Bandin. Konsertti starttaa samalla Timo Lassyn 10-vuotisjuhlavuoden. Ilta huipentuu ainutkertaiseen yhteissoittoon.

Suomen karismaattisimman yhtyeen tittelistä kisaavan Timo Lassy Bandin esiintymisillä on aina 100% laatutakuu. Tiukan juurevasta ja svengaavasta soitosta kuulun bändin tyylitaju on ehdotonta niin ilmaisussa kuin lavalla. Tavastian konsertti on lähtölaukaus 10-vuotisjuhlalle, jota yhtye viettää 2017. Kulttibändin maineesta nauttivan, kitaristi-säveltäjä Valtteri Laurell Pöyhösen johtaman Dalindèon "rautalankajazz" on jo ilmiö. Yli vuosikymmenen ajan kuulijoita valloittanut yhtye tunnetaan energisenä esiintyjänä, jonka tiedetään villinneen suomalaisetkin pöydille tanssimaan.

Timo Lassylla ja Valtteri Pöyhösellä on pitkä yhteinen historia kotimaisen jazzin saattajina uusille yleisöille. Nyt superkokoonpanot jakavat ensimmäistä kertaa saman lavan bändien ideoimassa yhteisessä musiikillisessa ilotulituksessa. Illan hostina nähdään Radio Helsingin legendaarinen DJ Bunuel.

Jazzpamaus: Timo Lassy Band x Dalindèo
27.1. klo 19, Tavastia-klubi (Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki)
19:00 Ovet
20:30 Timo Lassy Band
22:00 Dalindèo
23:00 Grande finale

hosted by DJ Bunuel

Esiintyjät pidättävät oikeudet erikoisyllätyksiin. 

Liput 25 €

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

VIRTAWHS Teatteri Union, helsinki27.1. Klo 19:00

keikka

Hurmos-levynsä joulukuun 2016 alussa julkaissut Virta suuntaa ympäri Suomen tammi-helmikuussa. Kiertueen ajan aiemmin kolmihenkisenä yhtyeenä tunnettu Virta laajenee kuusihenkiseksi taidekollektiiviksi, kun kokoonpanoon liittyvät visuaalitaiteilija Emma Luukkala, valosuunnittelija Jere Suontausta sekä ääniteknikko Mika Savolainen.

Virta on helsinkiläinen instrumentaalitrio, joka yhdistelee musiikissaan pohjoismaista jazzperinnettä, post-rockia sekä elektronisen nykymusiikin elementtejä. Vuodesta 2011 toimineen yhtyeen debyyttialbumi Tales from the Deep Waters (Tourist Information, 2012) myi itsensä loppuun ja keräsi paljon kiitosta niin kuulijoilta kuin kriitikoiltakin. Omintakeisen instrumentaation omaava yhtye on herättänyt paljon kiinnostusta myös kansainvälisellä tasolla ja sai juuri kutsun arvostetuille Jazzahead! -festivaaleille jotka pidetään Bremenissä huhtikuussa 2017.

Antti Hevosmaa: trumpetti, vokaalit, elektroniikka
Heikki Selamo: kitara, vokaalit, elektroniikka
Erik Fräki: rummut, perkussiot, elektroniikka

Livevisuaalit: Emma Luukkala
Valosuunnittelu: Jere Suontausta
Miksaus: Mika Savolainen

Liput 15/10 €