Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

TTT-klubi: Emma Salokoski,TTT-klubi, Tampereen Työväen Teatteri, tampere13.2. Klo 22:00

keikka

Ihanan sielukas laulaja Emma Salokoski on ansainnut kannuksensa jazzin, bossa novan sekä musikaalien tulkitsijana ja laajentanut ilmaisuaan viime aikoina laulelmallisen, elegantin popmusiikin suuntaan.

Syksyllä julkaistiin Emman uusi sooloalbumi Kiellettyjä asioita. Kokonaisuus sisältää vahvoja ja eteerisiä kappaleita, joista suurin osa on Emman omia sävellyksiä. Niitä kuullaan myös TTT-Klubin konsertissa. Rikkaan äänimaiseman takaa oma luottoyhtye livenä.

”Levy on eräänlainen irtiotto vanhasta minästä. Uuden nahan luominen on levyä vahvasti leimaava teema. Näiden kappaleiden valmiiksi saattaminen on ollut hitain ja vaikein prosessi tähänastisella urallani. Tässä rytäkässä on tullut poltettua muutamia siltoja, sekoiltua ja epäröidyttyä, mutta loppujen lopuksi on käynyt selväksi ettei vanhaan ole paluuta.”

Emma-palkittu Emma viihtyy keväällä teatterikeikoilla muissakin kaupungeissa, mm. Turun Linnateatterissa, Helsingin Savoy-teatterissa, Joensuun Teatteriravintolassa sekä Lahden Teatteri Vanhassa Jukossa. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, tiedossa on tunnelmallisia iltoja!

Showtime klo 22, ovet klo 21.30.

Liput 15 €

Keikat samana päivänä kaupungissa tampere

Ei muita keikkoja.