Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

April Jazz Club: Zander – levynjulkaisukeikka!,Sokos Hotel Tapiola Garden, espoo5.2. Klo 18:00

Zander

keikka

April Jazz Club

18:00: Erika Sirola & Akseli Savola
19:00: Zander – levynjulkaisukonsertti!

Liput ovelta 10 € | Tapahtuma on ikärajaton

Vuonna 2010 perustettu Zander esiintyi ensimmäistä kertaa samana vuonna Belgiassa, kansainvälisen ja maineikkaan Hoeilaart Jazz-kilpailun finaalissa herättäen heti raadin huomion räjähdysherkällä energisyydellään ja intensiivisillä yhtyesoittokyvyillään. Vuosien varrella yhtyeen ilmaisu on muovaantunut perinteisestä, akustisesta jazztriosta kohti sähköisempää sävelkieltä.

5.2.2016 April Jazz Clubilla julkaistaan Zanderin debyyttialbumi The Sound of Rewinding (c-kasetti + digitaalisen albumin latauskoodi), jossa yhtyeen sähköisempi ilmaisu on hiottu huippuunsa. Nuoremman jazzsukupolven kärkinimistä koostuvan bändin jäsenet ovat yhdistäneet energisyytensä ja luovuutensa kekseliäällä tavalla, jossa jokaisen muusikon persoonallisuus näkyy ja kuuluu.

April Jazz Club järjestetään ensimmäisenä vuotena 20 kertaa, aina perjantaisin. Klubi-illat alkavat jo klo 18 Espoon musiikkiopiston pop-jazzlinja Ebelin opiskelijoiden yhtyeiden esityksillä. Pääesiintyjinä nähdään kotimaisen jazzin kärkinimiä. Loppuillan lava on vapaa spontaaneille jamisessioille. Lippuja myydään ovelta ja klubilla voi myös nauttia illallisen varaamalla pöydän etukäteen suoraan Grill it Tapiola Garden, Espoo -ravintolasta.

Joonas Haavisto, koskettimet
Juho Kivivuori, basso
Tuomas Timonen, rummut

Keikat samana päivänä kaupungissa espoo

Ei muita keikkoja.