Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 29.4.

helsinki

Fifth Avenue Rytmihäiriöklubilla: LEVYNJULKKARIT!,Ravintola Juttutupa, helsinki29.4. Klo 21:00

keikka

Fifth Avenue julkaisee debyyttialbuminsa!

Ville Vannemaa – saksofonit
Olli Hirvonen – kitara
Tuomas J. Turunen – piano
Teemu Åkerblom – basso
Mikko Arlin – rummut

Vapaa pääsy.

Joe Lovano’s Village Rhythm Band,Savoy-teatteri, helsinki29.4. Klo 19:30

Joe Lovano (www)

keikka

Jazzin arvostetuimpiin nimiin lukeutuva Grammy-palkittu saksofonisti ja säveltäjä Joe Lovano saapuu keväällä Suomeen Village Rhythm Bandinsa kera. 

Joe Lovanoa on pidetty 1980-luvun lopulta saakka yhtenä maailman parhaimmista tenori-saksofonisteista, joka taitaa tyylin kuin tyylin. Lovano on julkaissut pitkällä urallaan yli 30 albumia ja tehnyt yhteistyötä lukuisten eri kokoonpanojen ja muusikoiden kanssa. Myös palkintoja ja arvonimiä on kertynyt uran saatossa useita.

Suomeen saapuva Village Rhythm Band on Joe Lovanon tribuutti Fela Kutille. Kokoonpanoon kuuluvat Liberty Elman (kitara), Otis Brown III (rummut), Matt Garrison (basso) ja Abdou Mboup (perkussiot, laulu ja kora). Studiolevyä Village Rhythm Bandilta on lupa odottaa ensi kevääksi.

Joe Lovanosta sanottua:

”After 30 albums as a leader and at least 25 years in the spotlight, it’s clear Joe Lovano is more than a dominant figure in jazz. He’s jazz’s answer to George Clooney or Jeff Bridges, a vibrant player who delivers an award-worthy performance every time out.”
-Wall Street Journal

“No matter the mood or the tempo, Lovano delivered the kind of play that made one forget his prodigious technique and instead fall under the spell of his continually unfolding story line.”
-The Los Angeles Times

KONSERTTI:
Joe Lovano’s Village Rhythm Band (USA)
Ke 29.4.2015 klo 19.30 Savoy-teatteri, Helsinki

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 46 / 36 euroa Savoy-teatterin lippukassalta ja Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600 10 800 (1,98 €/min + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fi

 

 

lahti

The Hämpton DixieBand,Jazzkellari, Ravintola Metro, lahti29.4. Klo 20:00

keikka

The Hämpton DixieBand on Hämeenlinnassa perustettu New Orleans -jazzia soittava trio. Ohjelmistossa on uudelleen sovitettuja vanhoja kotimaisia iskelmiä, vanhaa dixielandjazzia ja bluesia. Bändin jäsenet ovat monissa musiikillisissa liemissä keitettyjä konkareita. Kokemusta löytyy kansanmusiikista, jazzista, marssimusiikista, rockista ja klassisesta sekä näiden erilaisista yhdistelmistä. Soittajien rautaisen ammattitaidon mahdollistama musiikilla ja musiikkityyleillä leikittely tekee The Hämpton DixieBandistä nautittavan musiikillisen elämyksen. Yhtye on tunnettu railakkaasta ja hyväntuulisesta esiintymistyylistään ja koskaan ei voi tietää mitä keikalla tulee tapahtumaan.

Petri Keinonen, banjo, laulu ja lyömäsoittimet

Jussi Harju, sousafoni

Pekka Laurikka, pasuuna ja laulu