Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tiistai 21.4.

espoo

April Jazz: David Sanborn,Tapiolasali, Espoon kulttuurikeskus, espoo21.4. Klo 19:00

David Sanborn (www)

keikka

Kuudesti Grammy –palkittu ja 24 albumia julkaissut David Sanborn on eräs KAUTTAaikain menestyneimmistä saksofonisteista. Sujuvasti jazzin, popin, rockin ja r&b:n elementtejä musiikissaan yhdistelevän Sanbornin helposti tunnistettava soundi on inspiroinut muusikoita jo useassa sukupolvessa.

David Sanbornin on tehnyt uransa aikana yhteistyötä Stevie Wonderin, David Bowien, Gil Evansin, Eric Claptonin sekä lukuisten muiden huippuartistien kanssa. Sanborn työstää parhaillaan uutta albumia, JONKA tuottajana toimii basisti Marcus Miller.

helsinki

Yesterday Once More - The Music of Carpenters and Carole King,Savoy-teatteri, helsinki21.4. Klo 19:00

keikka

Carpentersin ja Carole Kingin 70-luvun hittejä sovitettuna R'n'B -henkeen big bandille ja jousille.

Solisteina Lili Lambert, Ulla Bürger, Maria Gertsjak, Siiri Kangas, Hilkka Louhivuori ja Liisa Seppälä, laulu ja William Suvanne, saksofoni.

Metropolia Orkesterin kapellimestarina Jere Laukkanen.

UMO juhlii: Music of Jukkis Uotila,Vuotalo, helsinki21.4. Klo 14:00

keikka

Rumpali, pianisti ja jazzpedagogi Jukkis Uotilan soittoura alkoi jo 14-vuotiaana, kun hän oli mukana perustamassa Oulunkylän Pop/Jazz-opiston big bandia. Tämän jälkeen Uotila on soittanut niin kotimaassa kuin maailmallakin. Monipuolinen tausta ja pitkä ura kuuluvat myös hänen tuoreimmissa sävellyksissään. Luvassa on jazzin perinteisiin pohjautuvaa, mutta vahvasti Uotilan kuuloista musiikkia; kantaaottavia melodioita monimuotoisin harmonioin, joita säestävät tuhdisti groovaavat rytmit.

Kesto 60 min.

Liput 12/6 €

Ennen konserttia klo 13.15 Jukkis Uotila kertoo esityksen taustoista Kirjakahvila Pokkarissa ja vastaa yleisön kysymyksiin. Keskustelutilaisuuteen on vapaa pääsy.