Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 30.11.

helsinki

JazzHUG Cruise,Viking Mariella, helsinki30.11. Klo 17:30

Dalindèo

NYConnection

Aili Ikonen & "Tribute to Ella"

Aili Ikonen & Tuomas Turunen Duo

Roy Assaf Solo

Jussi Fredriksson Trio

Paleface & Räjähtävä Nyrkki

William Suvanne Solo

keikka

Ensimmäistä kertaa järjestettävä JazzHUG Cruise johdattaa Itämeren aalloille jazztaivaan kirkkaimpia tähtiä. Risteilyn isäntänä toimii Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana -projektista tuttu rap-artisti Paleface, joka esiintyy avajaisiltana Räjähtävä Nyrkki –yhtyeensä kanssa.

JazzHUG Cruisen artistilista koostuu kuumimmista kotimaisista ja kansainvälisistä nimistä: Dalindéo, Aili Ikonen & Tribute To Ella, NYConnection, Jussi Fredriksson Trio, Aili Ikonen & Tuomas Turunen Duo, Roy Assaf Solo (USA), William Suvanne Solo, JazzHUG Jam Session jne.

JazzHUG Cruise tarjoaa syksyisen arjen keskelle hengähdystauon hyvän musiikin ystäville. Yleisöä hemmotellaan kahden päivän ajan monipuolisella ja huippulaadukkaalla jazzohjelmalla, jota värittää suomirapin suuruus Paleface. Musiikkitarjonnan keskellä on lisäksi mahdollisuus viettää päivä Tukholmassa shoppaillen tai muuten vain nauttien kauniista kaupungista.

Risteilyvierailla on vapaa pääsy kaikkiin laivan JazzHUG –tapahtumiin.

Tervetuloa mukaan bailuihin!

Markus Niittynen Quartet,Koko Jazz Club, helsinki30.11. Klo 21:00

Markus Niittynen

keikka

Suomalaisista eturivin jazzmuusikoista koostuva huippukvartetti, joka tekee ensiesiintymisensä Koko-jazzklubilla. Pianisti Markus Niittysen kokoamassa yhtyeessä esiintyvät: Joonatan Rautio tenorisaksofoni, Markus Niittynen piano, Jori Huhtala basso ja Jukkis Uotila rummut. Tämän energisen jazzperinteitä kunnioittavan kvartetin ohjelmisto koostuu pääasiassa heidän omista sävellyksistään mutta ohjelmistoon mahtuu myös jazzklassikoita.

jyväskylä

Black Motor,Lutakko, jyväskylä30.11. Klo 12:00

Rockirppis + Black Motor LIVE klo 12-15 

porvoo

Kohti joulua – Vuokko Hovatta & UMO,Porvoon tuomiokirkko, porvoo30.11. Klo 19:00

keikka

Kapellimestarina Kari Heinilä

UMOn jo perinteeksi muodostunut joulukonserttikiertue saa tänä vuonna solistikseen ajankohtaisen artistin, kun orkesterin eteen asuu syyskuussa kolmannen soololevynsä julkaiseva Vuokko Hovatta.

Joulukiertue levittäytyy marras-joulukuussa Helsingin Temppeliaukion ja Vantaan Pyhän Laurin kirkon lisäksi Porvoon, Hyvinkään, Hämeenlinnan, Kouvolan ja Kotkan kirkkoihin.

Konserttien ohjelmisto on koottu kauneimmista ja klassisimmista joululauluista, joista useimpien takana ovat Eino Leino, Viktor Rydberg, Jean Sibelius ja Sakari Topelius. Mukana ovat mm. kappaleet Arkihuolesi kaikki heitä, Child Is Born ja Tonttu. Kappaleet on sovitettu erityisesti kirkkoakustiikkaan ja -miljööseen sopiviksi.

Vuokko Hovatta (s. 1972) on laulaja ja näyttelijä, joka tuli tunnetuksi 90-luvulla Ultra Bra -yhtyeestä. Vuonna 2008 Hovatta julkaisi ensimmäisen soololevynsä ja tänä syksynä ilmestyy hänen kolmas oma albuminsa. Hovatta on näytellyt useissa musikaaleissa (mm. Evita, Wicked), näytelmissä (mm. Kuninkaan Puhe, Missä kuljimme kerran) ja elokuvissa (mm. Suden arvoitus). Tällä hetkellä häntä pitävät kiireisenä oman soolouran lisäksi paikka Kerkko Koskinen Kollektiivissa yhdessä Paula Vesalan ja Mannan kanssa.