Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Kohti joulua – Vuokko Hovatta & UMO,Temppeliaukion kirkko, helsinki29.11. Klo 21:00

keikka

Kapellimestarina Kari Heinilä

UMOn jo perinteeksi muodostunut joulukonserttikiertue saa tänä vuonna solistikseen ajankohtaisen artistin, kun orkesterin eteen asuu syyskuussa kolmannen soololevynsä julkaiseva Vuokko Hovatta.

Joulukiertue levittäytyy marras-joulukuussa Helsingin Temppeliaukion ja Vantaan Pyhän Laurin kirkon lisäksi Porvoon, Hyvinkään, Hämeenlinnan, Kouvolan ja Kotkan kirkkoihin.

Konserttien ohjelmisto on koottu kauneimmista ja klassisimmista joululauluista, joista useimpien takana ovat Eino Leino, Viktor Rydberg, Jean Sibelius ja Sakari Topelius. Mukana ovat mm. kappaleet Arkihuolesi kaikki heitä, Child Is Born ja Tonttu. Kappaleet on sovitettu erityisesti kirkkoakustiikkaan ja -miljööseen sopiviksi.

Vuokko Hovatta (s. 1972) on laulaja ja näyttelijä, joka tuli tunnetuksi 90-luvulla Ultra Bra -yhtyeestä. Vuonna 2008 Hovatta julkaisi ensimmäisen soololevynsä ja tänä syksynä ilmestyy hänen kolmas oma albuminsa. Hovatta on näytellyt useissa musikaaleissa (mm. Evita, Wicked), näytelmissä (mm. Kuninkaan Puhe, Missä kuljimme kerran) ja elokuvissa (mm. Suden arvoitus). Tällä hetkellä häntä pitävät kiireisenä oman soolouran lisäksi paikka Kerkko Koskinen Kollektiivissa yhdessä Paula Vesalan ja Mannan kanssa.

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

JazzHUGVin-Vin, helsinki29.11. Klo 19:00

Jukka Eskola & Mikko Helevä Duo

keikka

Suositut JazzHUG-illat jatkuvat viinibaari Vin-Vinissä loistavan Jukka Eskola & Mikko Helevä Duon keikalla.

Trumpetisti Jukka Eskola on viime aikoina nostanut jälleen profiiliaan tuoreen Orquesta Bossa -yhtyeen keulakuvana. Yleisöllä on JazzHUG-illassa mahdollisuus kokea Eskolan samettista virtuositeettia intiimissä viinibaarin tunnelmassa.

Soittimensa ykkösnimi Suomessa, jazzurkuri Mikko Helevä, tuo Vin-Vinin nurkkaan aidot Hammond-urkunsa. Armottomasti svengaava diplomi-insinööri, lähes musiikin tohtori Helevä täyttää salin pehmeän sävykkäällä soitollaan.

Lämpimästi tervetuloa JazzHUG-iltaan!

Jukka Eskola - trumpetti
Mikko Helevä - Hammond-urut

Vapaa pääsy, hyvät viinit!