Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Perjantai 5.7.

helsinki

Teemu Kekkonen Trio,Musiikkitalo, helsinki5.7. Klo 17:00

keikka

Vapaa pääsy

Jazzpianisti Teemu Kekkonen esiintyy trionsa kanssa.

Jazzpianisti ja säveltäjä Teemu Kekkonen on nouseva tähti eurooppalaisella jazzkentällä. Pohdiskelevat sävellykset, elokuvalliset harmoniat, meditatiiviset groovet ja tutunkuuloiset melodiat ovat Kekkosen musiikin tunnusmerkkejä.

Arvostetusta Amsterdamin konservatoriosta valmistunut pianisti tarjoilee charmikasta ja herkkää triomusiikkiaan pohjoismaisella, melodisella tyylillä. Inspiraatiota Kekkosen musiikille löytyy yhtä lailla esimerkiksi pianistien Chick Corean ja Vijay Iyerin tuotannosta, kuin myös pop-musiikista ja Maurice Ravelin impressionismista. Laaja-alaiset vaikutteet antavat tälle triolle todella omaleimaisen soundin, joka yhtä lailla innostuttaa ja rauhoittaa kuulijaansa.

Teemu Kekkonen, piano
Mikael Saastamoinen, basso
Roope Kantonen, rummut

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 29.5.–3.8. klo 17 alkaen.

Kesäterassilla kuullaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaita muusikoita sekä muun muassa HelsinkiMission, Urkuyö ja Aarian sekä Maailman musiikin keskuksen tarjoamia konsertteja. Kesän mittaan lavalla nähdään monipuolinen kattaus mielenkiintoisia artisteja eri genreistä: pääsääntöisesti keskiviikkoisin on luvassa klassista tai kansanmusiikkia, perjantaisin jazzia ja lauantaisin poppia.

Tervetuloa after workeille nauttimaan kesäiltapäivistä!