Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 17.7.

turku

Flame Jazz Summer Live: Adele Sauros Quartet,Kirkkopuiston Terassi, turku17.7. Klo 18:00

keikka

Adele Sauros – tenori- ja sopraanosaksofoni
Toomas Keski-Säntti – piano
Vesa Ojaniemi – kontrabasso
Tuomas Timonen – rummut

Kovassa nosteessa oleva saksofonisti Adele Sauros on yksi tämän hetken aktiivisimmista jazzmuusikoista ja säveltäjistä Suomessa ja Euroopassa. Pohjoismaisen ja amerikkalaisen jazzin tyylejä yhdistelevä Adele Sauros Quartet on perustettu vuonna 2012, ja kvartetin neljäs albumi Your Special Loss julkaistiin maaliskuussa 2024. Sauroksen melodiset ja vakavat sävellykset ammentavat vaikutteita jazzin perinteestä. Yhtyeen jäsenet ovat virtuoottisia jazzmuusikoita, jotka uskaltavat poiketa totutuista kaavoista ja heittäytyä improvisoimaan spontaanisti.

Flame Jazz Summer Live -konserttisarja koostuu kotimaisen jazzkentän ajankohtaisista nimistä ja taidokkaista kokoonpanoista. Maksuttomista ja ikärajattomista keikoista nautitaan kesäkauden ajan aina keskiviikkoisin 8.5.–14.8.2024 viihtyisässä puistotunnelmassa Turun Tuomiokirkonpuistossa.

Huom! Tapahtumalla on säävaraus. Koska konserttimme järjestetään ulkotilassa, sateisella säällä voimme joutua siirtämään illan keikan. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan Kirkkopuiston Terassin ja Flame Jazzin sosiaalisen median kanavissa.

Varaslähtö Turku Sea Jazziin: Archipelago Sea Jazz All Stars,Forum Marinum, turku17.7. Klo 14:00

Archipelago Sea Jazz All Stars

keikka
Turku Sea Jazz -festivaali ottaa varaslähdön Suomen Joutsenella keskiviikkona 17.7. Tall Ships -regattaviikon alkajaisiksi!
Museolaivan uudessa samppanjabaarissa esiintyy saaristomerellisen Archipelago Sea Jazz -festivaalisarjan nimikkoyhtye suomijazzin rakastetuimpiin muusikoihin lukeutuvan klarinettimestari Antti Sarpilan johdolla. Kokenut yhtye koostuu Turun, Ahvenanmaan ja Saaristomeren alueen jazzvaikuttajista. Hyväntuulinen svengi kuljettaa kuulijat jazzin kulta-aikaan, ja musiikissa soivat myös saariston sävelet.
 
Antti Sarpila – klarinetti
Fredrik Erlandsson – trumpetti
Jussi Fredriksson – piano
Vesku Saloranta – basso
Bosse Mellberg – lyömäsoittimet'
 
Pääsy museolipulla: 14€ / 9€ / 5€ / Museokortti
 
Turku Sea Jazzia vietetään 31.7.-3.8.2024 Forum Marinumilla, Seilin saarella ja Kirkkopuiston Terassilla. Tutustu koko festivaaliohjelmaan osoitteessa: www.turkuseajazz.fi
 
Lisätiedot: info@jazzcityturku.fi