Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tiistai 7.12.

helsinki

jaZZanti-konsertti: Horror vacui,ravintola Laulumies, helsinki7.12. Klo 19:00

keikka

Horror vacui

Horror vacui tutkii tyhjyyden pelkoa, luopumista ja löytämistä. Jokaiselle äänelle on vastakappaleensa, varjonsa, kaikunsa edeltävästä eikä todellista yksinäisyyttä ole. Horror vacui on laulaja-säveltäjä Selma Savolaisen säveltämä, sanoittama ja sovittama kokonaisuus. ”Horror vacuin ohjelmistoa luodessa kuulin sointivärejä, joille löytyy yhtyeen sisältä vastavärejä, pareja ja jotka muodostavat yhdessä eläviä kudoksia”, Savolainen kertoo. Englanninkielisten tekstien aiheita ovat muun muassa päänsisäinen melu, pakeneminen, väsymys ja toipuminen sekä toisaalta elämän, rakkauden ja kauneuden hetkellisyys. Musiikki on innoittunut niin Bix Beiderbeckistä ja Arnold Schönbergistä kuin Bill Frisellin ja Dirty Projectorsin levytyksistä.

Tomi Nikku: trumpetti, flyygelitorvi
Max Zenger: klarinetit
Selma Savolainen: laulu
Toomas Keski-Säntti: piano
Eero Tikkanen: kontrabasso
Okko Saastamoinen: rummut

Kuva: Sakari Puhakka

Konserttia tukevat Helsingin kaupunki, Svenska Kulturfonden ja Music Finland LIVE (Musiikin edistämissäätiö).

Konsertissa on käytössä koronapassi kaikille 16 vuotta täyttäneille. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Saavuthan konserttiin hyvissä ajoin.

Noudatamme voimassa olevia koronaepidemiaa koskevia viranomaisohjeistuksia.

Liput: 20 €, eläkeläiset, työttömät ja Helsinki Jazz ry:n jäsenet 15€, opiskelijat 12 €, pariskunnat 15 + 15 €. Ennakkoliput: Digelius Music (käteisellä), Laivurinrinne 2 tai tältä sivulta, jolloin lippujen hinnat: 22,5/16,5/13,5 €.