Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Perjantai 31.12.

helsinki

SIIRTYY/POSTPONED: ROSENWINKEL / BLAKE / MÄENSIVU / PERI,Koko Jazz Club, helsinki31.12. Klo 19:00

ROSENWINKEL / BLAKE / MÄENSIVU / PERI

TÄMÄ TAPAHTUMA SIIRRETÄÄN - UUSI PÄIVÄ ILMOITETAAN PIAN!

Kitaristi Kurt Rosenwinkel ja saksofonisti Seamus Blake saapuvat konsertoimaan New Yorkissa vahvaa uraa tekevien kontrabasisti Kaisa Mäensivun ja rumpali Joe Perin kanssa.

Rosenwinkel on noussut jazzkitaristien supertähdeksi monipuolisena säveltäjänä ja ennen kaikkea vahvana solistina. Seamus Blake on yksi seuratuimmista modernin jazzin tenoristeista. Molemmat solistit ovat vaikuttaneet viime vuosina vahvasti myös Euroopassa.

Kaisa Mäensivu ja Joe Peri ovat ihastuttaneet osaamisellaan kuluneena vuonna suomalaisia jazzdiggareita. Rajoitusten avauduttua ura New Yorkissa jatkuu vahvassa nousukiidossa.

Kurt Rosenwinkel, kitara (USA)
Seamus Blake, saksofoni (USA)
Kaisa Mäensivu, kontrabasso
Joe Peri rummut (USA)

 

SIIRTYY/POSTPONED: ROSENWINKEL / BLAKE / MÄENSIVU / PERI,Koko Jazz Club, helsinki31.12. Klo 21:00

ROSENWINKEL / BLAKE / MÄENSIVU / PERI

TÄMÄ TAPAHTUMA SIIRRETÄÄN - UUSI PÄIVÄ ILMOITETAAN PIAN!

Kitaristi Kurt Rosenwinkel ja saksofonisti Seamus Blake saapuvat konsertoimaan New Yorkissa vahvaa uraa tekevien kontrabasisti Kaisa Mäensivun ja rumpali Joe Perin kanssa.Rosenwinkel on noussut jazzkitaristien supertähdeksi monipuolisena säveltäjänä ja ennen kaikkea vahvana solistina. Seamus Blake on yksi seuratuimmista modernin jazzin tenoristeista. Molemmat solistit ovat vaikuttaneet viime vuosina vahvasti myös Euroopassa.

Kaisa Mäensivu ja Joe Peri ovat ihastuttaneet osaamisellaan kuluneena vuonna suomalaisia jazzdiggareita. Rajoitusten avauduttua ura New Yorkissa jatkuu vahvassa nousukiidossa.Kurt Rosenwinkel, kitara (USA)Seamus Blake, saksofoni (USA)Kaisa Mäensivu, kontrabassoJoe Peri rummut (USA)