Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tiistai 14.12.

joensuu

PERUTTU/CANCELLED! Jazzliiton kiertueella/On Jazz Finland Tour: Talambo,Kerubin sali, joensuu14.12. Klo 19:00

keikka

Studioprojektista muhkeasoundiseksi septetiksi kasvava Talambo vierailee neljällä paikkakunnalla joulukuun puolivälissä. Kiertue oli alun perin määrä toteuttaa keväällä 2021, mutta se siirrettiin koronan vuoksi syksylle. HUOM! Joensuun konsertti 14.12. on peruttu!

Bassotaiteilija Jori Huhtalan johtamaa seitsenhenkistä Talambo-yhtyettä kuullaan joulukuussa neljässä konsertissa eri puolilla Suomea. Jazzliiton tuottaman kiertueen "varaslähtö" tapahtui jo 1.9. Oulussa, ja nyt kokoonpano viimeistelee kiertueensa esiintymällä 10.12. Espoossa ja 14.–16.12. Joensuussa, Savonlinnassa ja Jyväskylässä.

Talambo on basisti-säveltäjä Jori Huhtalan samannimisen studioprojektin ympärille koottu yhtye, joka esittää musiikkia Eclipse Musicin keväällä 2020 julkaisemalta Delusions of Grandeur -albumilta. Mm. Eero Koivistoinen Quartetin ja Raoul Björkenheim Ecstasyn kontrabasistina tunnettu Huhtala palaa levyllä ensirakkautensa sähköbasson pariin, ja soittaa siinä sivussa useita muitakin instrumentteja, sekä vastaa itse kokonaisuudessaan levyn äänityksestä ja tuotannosta.

Livenä Huhtalan sähköiseen jazziin, progressiiviseen rockiin ja paikoin ronskiin funk-poljentoon tarttuu seitsenhenkinen kokoonpano, joka koostuu kaikista levyllä kuultavista muusikoista, vahvistettuna rytmitaiteilija Jaska Lukkarisella. Yhtyeen jäsenet edustavat suomalaisen jazzin ehdotonta kärkikaartia ja heidän soittoaan on kuultu useissa maamme omaleimaisimmista jazz- ja popyhtyeistä, kuten 3TM, Dalindèo, Ismo Alanko, Yona sekä Anni Elif – Edith.

Jori Huhtala (s. 1984) tunnetaan ilmaisuvoimaisena ja monipuolisena basistina, joka on vuosien varrella työskennellyt lukuisten kotimaisten ja kansainvälisten jazzhuippujen kanssa aina Jukkis Uotilasta UMO Helsinki Jazz Orchestraan ja Dave Liebmanista Tim Hagansiin. Ennen Talamboa Huhtala on julkaissut omalla nimellään albumit Jori Huhtala 5 (2015) ja Jori Huhtala 3 (2018).

Talambo
Jori Huhtala, sähköbasso / Jussi Kannaste, saksofonit / Joakim Berghäll, saksofonit ja kitara / Antti Kujanpää, koskettimet / Sigurdur Rögnvaldsson, kitara / Tuomas Timonen, rummut / Jaska Lukkarinen, perkussiot ja koneet

Talambo Suomen Jazzliiton kiertueella
Pe 10.12. klo 17.30 Espoo, WeeGee
Ti 14.12. klo 19.00 Joensuu, Kerubin sali – PERUTTU 13.12.2021!
Ke 15.12. klo 19.00 Savonlinna, Kulttuurikellari
To 16.12. klo 19.00 Jyväskylä, Poppari

jorihuhtala.com
facebook.com/talambomusic
instagram.com/jorihuhtala

tampere

Eclipse Jazz Club: Odd Brew,Kulttuuriravintola Kivi, tampere14.12. Klo 19:30

Liput 17,5 €

Eclipse Jazz Clubin kauden päätöskonsertissa nähdään esikoislevynsä keväällä julkaissut, kosketinsoittaja Santeri Kaipiaisen johtama Odd Brew. Jyväskyläläis-helsinkiläisen kvintetin Odd Brew'n esikoinen Kummapaahtoa on kypsynyt vuosien varrella ennakkoluulottomasti mutta huolella valikoiduista raaka-aineista, kuten eurooppalaisesta nykyjazzista, länsiafrikkalaisista rytmeistä, klassisesta musiikista, progressiivisesta rockista ja listahittipopista.

Santeri Kaipiainen - koskettimet
Vili Kallonen - rummut
Aapo Nieminen - kitara
Aki Saira - sopraano- ja alttosaksofoni
Hanna Turunen - kontra- ja sähköbasso

turku

Aninkaisten Sävel: "Kaupunki illoin" -levynjulkaisukonsertti,Linnateatteri, turku14.12. Klo 19:00

keikka
Unhoittakaa arjen harmaus ja suokaa itsellenne hetken nautinto!
Mannermainen rytmiorkesteri Aninkaisten Sävel järjestää konsertin "Kaupunki illoin" -levyn julkaisemisen johdosta joulukuun 14. päivänä. Olette tervetulleita tunnelmalliseen Linnateatterin Domino-saliin klo 19. Teatterin ovet ja baari aukeavat jo kello 18, sisäänkäynti osoitteessa Humalistonkatu 7, Turku.
 
Ennakkoliput konserttiin sekä tuoreen CD-levyn saatte hankittua osoitteessa:
https://aninkaistensavel.tapahtumiin.fi/fi/
Liput 25 €
Kaupunki illoin -CD 15 €
 
Lipunmyynti myös Linnateatterin ovella konserttipäivänä klo 18 alkaen.
 
Konsertin kesto on n. 2 h 15 min sisältäen väliajan. Paikat myydään numeroimattomina.
 
Pääsy tapahtumaan vain koronapassilla. Varsinais-Suomessa suositellaan kasvomaskin käyttöä julkisissa sisätiloissa ja yleisötapahtumissa.
 
Aninkaisten Sävel on tyylikäs 15-henkinen turkulainen orkesteri, joka esittää maailmansotien välisen ajan rytmimusiikkia aikauden instrumentaatioin, ja tyylillä, jolla iskusävelmiä 1920-30-luvuilla soitettiin tanssisaleissa ympäri Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa.
 
Lisätietoja:
aninkaistenrytmi.ry@gmail.com
www.aninkaistenrytmi.org