Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstai 15.7.

helsinki

Jazz Jam & Brew,Konepaja Biergarten, helsinki15.7. Klo 19:00

keikka
Tervetuloa nauttimaan laadukkaista jazzjameista Konepaja Biergartenin kesäiselle terassille!
 
HUOM! Sisäänpääsy poikkeuksellisesti 5 €, sillä samaan aikaan Biergartenissa olut- ja viinifestivaali. Jammaajat kuitenkin ilmaiseksi sisään, tietysti!
 
To 15.7. klo 19.00 – Soul jazz & voice
 
Houseband:
Nina Mya, laulu
Henri Mäntylä, piano
Juuso Rinta, basso
Markus Ketola, rummut
 
Jazzjamit on musiikillinen ajatushautomo, jossa luodaan uutta menneisyyteen pohjautuen. Jamien luonteeseen kuuluu myös ennakoimattomuus; kukaan ei tiedä tarkalleen mitä tullaan soittamaan ja kenen kanssa. Houseband luo jameille perustan, mutta tarinan kehittyminen on myös vierailevien soittajien ja yleisön vuorovaikutuksesta kiinni – siksi jamit ovatkin niin kiehtovaa kuultavaa!
 
Jamien houseband muodostetaan UMO Helsinki Jazz Orchestran, muiden jazzmusiikin ammattilaisten sekä Metropolian ja Sibelius-Akatemian lupaavista uusista kyvyistä; luvassa on siis ainutlaatuisia kokoonpanoja ja tuoreita tulkintoja. Musiikillisen nautinnon ohella jameilla edistetään jazzmusiikin kehittymistä, lisätään muusikko-sukupolvien välistä vuorovaikutusta ja tuodaan esille uusia kykyjä.
 
Jazz Jam & Brew järjestetään Konepaja Biergartenin ulkoterassilla (Bruno Granholmin kuja 1, 00510 Helsinki), josta löytyy mm. kotimaisia pienpanimotuotteita ja ulkomaisia erikoisuuksia oluen ystäville.