Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstai 1.7.

helsinki

Jazz Jam & Brew,Konepaja Biergarten, helsinki1.7. Klo 19:00

keikka
Tervetuloa nauttimaan laadukkaista jazzjameista Konepaja Biergartenin kesäiselle terassille – vapaa pääsy!
 
To 1.7. klo 19 – Groove Night
 
Houseband:
Kasperi Sarikoski, pasuuna
Justus Arpula, kitara
Mikko Helevä, Hammond
Tommi Rautiainen, rummut
 
Jazzjamit on musiikillinen ajatushautomo, jossa luodaan uutta menneisyyteen pohjautuen. Jamien luonteeseen kuuluu myös ennakoimattomuus; kukaan ei tiedä tarkalleen mitä tullaan soittamaan ja kenen kanssa. Houseband luo jameille perustan, mutta tarinan kehittyminen on myös vierailevien soittajien ja yleisön vuorovaikutuksesta kiinni – siksi jamit ovatkin niin kiehtovaa kuultavaa!
 
Jamien houseband muodostetaan UMO Helsinki Jazz Orchestran, muiden jazzmusiikin ammattilaisten sekä Metropolian ja Sibelius-Akatemian lupaavista uusista kyvyistä; luvassa on siis ainutlaatuisia kokoonpanoja ja tuoreita tulkintoja. Musiikillisen nautinnon ohella jameilla edistetään jazzmusiikin kehittymistä, lisätään muusikko-sukupolvien välistä vuorovaikutusta ja tuodaan esille uusia kykyjä.
 
Jazz Jam & Brew järjestetään Konepaja Biergartenin ulkoterassilla (Bruno Granholmin kuja 1, 00510 Helsinki), josta löytyy mm. kotimaisia pienpanimotuotteita ja ulkomaisia erikoisuuksia oluen ystäville.

online

KJC STREAM: JOONATAN RAUTIO PETI GYARFAS DUO,Koko Jazz Club, online1.7. Klo 19:00

Joonatan Rautio

Peti Gyarfas

keikka

Liput 4,90€ + toim.kulut / kannatuslippu 20€ + toim.kulut

Saksofonisti Joonatan Rautio ja pianisti Peti Gyarfas esiintyvät Koko Jazz Clubin stream-sarjassa. Miehet toivat sessioon omia sävellyksiään sekä hakivat yhteisen maaperän standardien maailmasta. Lämmin tuokio kuultavissa Tiketin alustalla.

KJC toiminta jatkuu rajoitusten aikana laadukkaiden streamien muodossa.