Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstai 8.7.

helsinki

Jazz Jam & Brew,Konepaja Biergarten, helsinki8.7. Klo 19:00

keikka
Tervetuloa nauttimaan laadukkaista jazzjameista Konepaja Biergartenin kesäiselle terassille – vapaa pääsy!
 
To 8.7. klo 19.00 – Tribute to John Coltrane
 
Houseband:
Manuel Dunkel, tenorisaksofoni
Mikael Jakobsson, piano
Nathan Francis, basso
Aleksi Heinola, rummut
 
Jazzjamit on musiikillinen ajatushautomo, jossa luodaan uutta menneisyyteen pohjautuen. Jamien luonteeseen kuuluu myös ennakoimattomuus; kukaan ei tiedä tarkalleen mitä tullaan soittamaan ja kenen kanssa. Houseband luo jameille perustan, mutta tarinan kehittyminen on myös vierailevien soittajien ja yleisön vuorovaikutuksesta kiinni – siksi jamit ovatkin niin kiehtovaa kuultavaa!
 
Jamien houseband muodostetaan UMO Helsinki Jazz Orchestran, muiden jazzmusiikin ammattilaisten sekä Metropolian ja Sibelius-Akatemian lupaavista uusista kyvyistä; luvassa on siis ainutlaatuisia kokoonpanoja ja tuoreita tulkintoja. Musiikillisen nautinnon ohella jameilla edistetään jazzmusiikin kehittymistä, lisätään muusikko-sukupolvien välistä vuorovaikutusta ja tuodaan esille uusia kykyjä.
 
Jazz Jam & Brew järjestetään Konepaja Biergartenin ulkoterassilla (Bruno Granholmin kuja 1, 00510 Helsinki), josta löytyy mm. kotimaisia pienpanimotuotteita ja ulkomaisia erikoisuuksia oluen ystäville.

taalintehdas

Baltic Jazz 2021: Antti Sarpila Swing Band,Kasnäs Pavilion, taalintehdas8.7. Klo 20:00

vesilahti

Maria Ylipää & Ystävät,Laukon kartanon puisto, vesilahti8.7. Klo 18:00

Maria Ylipää & Ystävät

keikka

Liput 27,50 €

Maria Ylipää & Ystävät -yhtyeen neljä monialaista ja karismaattista taiteilijaa kohtaa intensiivisessä musiikkilajien yhteentörmäyksessä, jollaista et muualla koe. Irtonainen improvisaatio ryydittää niin kaikkien rakastamia klassikkokappaleita kuin jazzahtavia uutuuksiakin. Upeaäänisen Maria Ylipään kanssa yhtyeessä musisoi instrumenttiensa kuohuvin kerma: Marzi Nyman, Niko Kumpuvaara ja Ville Herrala. Viihteellinen konsertti on täynnä suurta tunnetta ja syvää musiikillista yhteyttä; virtuositeettia kaihtamatta, rakkaudella!

Laukon Kesä 2021 tarjoilee jazzin ystäville rennon tyylikkäitä puistokonsertteja satumaisissa puitteissa. Konserttilipulla näet aina myös Suomen suurimman ja kauneimman nykytaidekesän. Laukossa konserttivieraita palvelee korkeatasoinen ravintola ja kahvila mittavine terasseineen. Laukon kartano sijaitsee Pyhäjärven rannalla 40 km Tampereen eteläpuolella (alle kaksi tuntia Helsingistä, Turusta ja Porista).

Maria Ylipää (laulu)
Marzi Nyman (kitara)
Niko Kumpuvaara (harmonikka)
Ville Herrala (kontrabasso)