Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tiistai 26.11.

helsinki

jaZZanti-konsertti: Anna Högberg, Elin Forkelid, Anni Elif Egecioglu ja Sergio Castrillón,ravintola Laulumiehet, helsinki26.11. Klo 19:00

keikka

Anna Högberg (SE): saksofonit, Elin Forkelid (SE): saksofonit, Anni Elif Egecioglu: sello ja Sergio Castrillón: sello.

”Sukellus kuun tasolta / muuttohaukan nopeudella / Kuolleen meren alimpaan syvänteeseen / missä epätodellisen suolainen vesi tunkeutuu silmiisi ja pistelee kuin punaisen meduusan rihmat / ja sitten takaisin pinnalle juuri ajoissa saadaksesi ruotsalaisen kahvihetken bensiiniasemalla Smålandissa / ennen kuin palaat kotiin hyräilläksesi tuutulaulun pienelle nukkuvaan menevälle tytölle”

Högberg / Egecioglu / Forkelid / Castrillón: neljä uskaliasta muusikkoa, kaikilla ainutlaatuinen ja väkevä improvisoidun musiikin ilmaisukyky. Heidän taustoinaan ovat jazz, klassinen ja elektroninen musiikki ja he soittavat ensimmäistä kertaa yhdessä sello-saksofonikvartettina. Valmistaudu luovaan konserttiin, jossa kvartetin lisäksi kuulemme duoesityksiä. Pääasia on tietenkin: improvisaatio.

Annan FB-sivut

Elinin FB-sivu

Annin kotisivut

Sergion kotisivut

Konserttia tukevat Helsingin kaupunki ja Jazz & Folk Finland LIVE (Musiikin edistämissäätiö).

Kuvat: Anni Elif: Rene Jakobson ja muut Sakari Puhakka

Ravintola Laulumiehet, Hietaniemenkatu 2, 00100 Helsinki.

Liput 20 €, eläkeläiset, työttömät ja Helsinki Jazz ry:n jäsenet 15€, opiskelijat 12 €, pariskunnat 15 + 15 €. Ennakkoliput: Digelius Music, Laivurinrinne 2. (www.digelius.com) tai www.helsinkijazz.fi, jolloin lippujen hinnat: 22,5/16,5/13,5 €.