Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Perjantai 30.8.

lappeenranta

Nuijazzklubi 6: KAMA Kollektiv,Kulttuuritila Nuijamies, lappeenranta30.8. Klo 21:00

keikka

KAMA Kollektiv on perustettu nykyisessä kokoonpanossaan tammikuussa 2018 Amsterdamissa. Kansainvälisten muusikoiden kollektiivi yhdistelee laulettua ja instrumentaalia, Pohjoismaalaista jazzia ja populäärejä melodioita maalaillen lumoavia maisemia yli erilaisten tunteiden ja tunnelmien. Lumi narskuu jalkojen alla, sudenkorennon siivet värähtelevät ilmassa, talven autioittama hiekkaranta kuiskaa kesän muistojaan tuuleen. Tätä on KAMA; suomen kielen sana tavaralle, asioille, jutuille. KAMA on arjen pieniä asioita, luonnon pieniä ihmeitä, jotka välillä jäävät meiltä kaikilta huomaamatta.

Kirsi-Marja Harju (FI) – trumpetti, laulu, mbira, sävellys Aurora Hentunen (FI) - piano Jonathan Nagel (DE) – kontrabasso, sävellys Yoad Korach (IL) – rummut
 
Kuva: Eat Mielies Photography

pori

Validi Karkia #281: Organ Free (Salonen-Priha-Pikkarainen),Validi Karkia -klubi, pori30.8. Klo 19:00

Organ Free

keikka

Validi Karkian jazz-illassa Kynnys ry:n Vimma-kulttuuripalkinnon saaneen kehitysvammaisen jazz-urkuri Kalle Salosen Organ Free -trio. Tässä ja nyt musiikkinsa improvisoimalla luova yhtye luotaa avaruutta ja psykedeelisiä maisemia. Organ Freen muut jäsenet ovat monista yhteyksistä tutut trumpetisti Antero Priha (Sound & Fury, UMO, J.Karjalainen & Mustat Lasit, Tuomari Nurmio) ja rumpali Hannu Pikkarainen (Pekka Ruuska, Aki Sirkesalo, Vesa-Matti Loiri).

Pe 30.08.2019 Validi Karkia #281: ORGAN FREE (Kalle Salonen, Antero Priha, Hannu Pikkarainen) Gallen-Kallelankatu 12, Pori. Showtime klo 19.00, ovet klo 18.30 Liput 15€. Konsertti on ikärajaton. (Ennakot: Music-Divari Green River, Antikvariaatti Markku Ranta, Pihlajamaan Musiikki ja kukkesand@hotmailcom) Konsertin järjestää Validi Karkia -klubi / puh. 044-2409358

Organ Free on menevän jazzin ja vapaamman ilmaisun yhtye, joka luo musiikkia nyt tässä hetkessä. Trio on astunut avaruuden, psykedelian, poreilun ja ilon maailmaan. Debyyttilevyn julkaisee ensi marraskuussa Mental Beauty Records, jonka kohderyhmänä ovat mielenterveyskuntoutujat ja kehitysvammaiset henkilöt. Esimakua tulevasta albumista antavat tuore musiikkivideo Particle Dance ja 30.8. julkaistava uusi single. Organ Freen jäsenet ovat Vimma-palkittu jazz-urkuri Kalle Salonen ja monista yhteyksistä tutut trumpetisti Antero Priha (Sound & Fury, UMO, J.Karjalainen & Mustat Lasit, Tuomari Nurmio) ja rumpali Hannu Pikkarainen (Pekka Ruuska, Aki Sirkesalo, Vesa-Matti Loiri).

Video 'Particle Dance'
Spotify
Facebook 
http://mentalbeautyrecords.fi/ https://youtu.be/z2neUGDMGTs