Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 6.4.

helsinki

Jean Erik,Voodoo Music Club, helsinki6.4. Klo 20:00

keikka

Iisalmelaislähtöinen kontrabasisti Janne Tuovinen on koonnut yhteen lempimuusikkonsa tulkitsemaan hänen musiikkiaan. Vuonna 2017 perustettu Jean Erik tuo esiin Tuovisen vahvuudet muusikkouden ohella myös säveltäjänä. Soittajisto koostuu nuorista kansainvälistä mainetta niittäneistä muusikoista ja säveltäjistä. Jykevät riffit, kollektiiviset vapaat osuudet sekä raikkaat harmoniat kuljettavat tarinaa läpi monitasoisen rytmikkään polun. Tuovinen kuvaa musiikkiaan pohjoismaiseksi jazziksi höystettynä modernilla äänimaisemalla. Jean Erik julkaisee debyyttialbuminsa "This Is Jean Erik'' 22.3. (Eclipse Music) ja konsertti on osa yhtyeen levynjulkaisukiertuetta. www.jeanerik.com

Janne Tuovinen – kontrabasso & efektit
Pauli Lyytinen – saksofonit, syntetisaattori
Artturi Rönkä – piano, syntetisaattori
Anssi Tirkkonen – rummut

kokkola

Ilmavoimien Big Band: Maisemakuvia Suomesta feat. Pepa Päivinen,Snellman-sali, kokkola6.4. Klo 19:00

keikka

Ilmavoimien Big Band saapuu Maisemakuvia Suomesta -albumin levynjulkaisukiertueellaan myös Kokkolaan. 

Ilmavoimien Big Bandin Maisemakuvia Suomesta- konsertti on mahtava kattaus suomalaisuutta ja suomalaisia tunteita. Konsertissa kuullaan Anssi Tikanmäen legendaarista Maisemakuvia Suomesta -tuotantoa uusina tuoreina sovituksina, soinnillisesti uudella värityksellä. Anssi Tikanmäen vahvalla tuella ja myötäelämisellä Ilmavoimien Big Band haluaa kunnioittaa säveltäjän alkuperäisiä Maisemakuvia suomesta -tuotantoa. Tikanmäki itse on todennut: ”Ilmavoimien Big Band on tällä albumilla antanut sävellyksilleni uuden elämän.” 

Albumille koottu musiikki on kestänyt hienosti aikaa, ja Lapin tuntureilta Uudellemaalle ulottuva sointikirjo soi kirkkaasti yhä tänäkin päivänä. Useiden eri sovittajien panos aikaansaa kokonaisuuteen tuoreen, mielenkiintoisen muodon. 

Ensimmäinen vuonna 1981 julkaistu albumi oli merkkitapaus jo heti julkaisuajankohtanaan, saavuttaen välittömästi suuren kuulijajoukon musiikkimausta riippumatta. Anssi Tikanmäen mahtava sävelpaletti tuodaan nyt ison orkesterin voimin myös Seinäjoelle. Saksofonitaiteilija Pepa Päivinen ja Ilmavoimien Big Band muodostavat yhdessä pitelemättömän yhdistelmän, joka ei jätä ketään kylmäksi. 

Tämän haluat kokea! 

Liput ennakkoon 22€ + mahdolliset kulut, Lipputoimisto / ovelta 25€, mikäli jäljellä. 
Järjestää: ILMAVSK

turku

Flame Jazz: GURLS (NO),Move, Logomo, turku6.4. Klo 19:00

GURLS

keikka

Rohey Taalah – laulu
Hanna Paulsberg – saksofoni, laulu
Ellen Andrea Wang – basso, laulu

Norjalaistrio GURLSin vierailu on Flame Jazzin kevään ehdottomia kohokohtia. Leikkisän taidokkaasta ilmaisusta tunnettu kokoonpano on valloittanut musiikinystävien sydämet ympäri Eurooppaa. GURLS koostuu huippulahjakkaista muusikoista – Rohey Taalah on yksi Norjan kuumimmista laulajanimistä, saksofonisti Hanna Paulsberg jakoi lavan hiljattain legendaarisen Chick Corean kanssa ja basisti Ellen Andrea Weng on esiintynyt muun muassa Stingin, Manu Katchen ja Marilyn Mazurin kanssa. Logomon intiimi klubi-ilta ei takuulla jätä ketään kylmäksi!

“The Norwegian trio, Gurls, also challenged clichés and conventions and swept the audience away with their minimalistic soulful jazz pop. They supplemented each other perfectly.” – Allaboutjazz.com

Konsertti on osa Pohjoismaisen kulttuurirahaston Puls-hanketta.

LIPUT: 20,5 € / opiskelijat ja eläkeläiset 15,5 € / OP Turun seudun omistaja-asiakasetu 18,5 € (max 2 lippua / asiakas, ei bonusta)
Dinner & show: 83,5 €, kattaus klo 17. Lippu.fi. Vain ennakkomyynnissä.

Konsertti järjestetään MOVE-salissa, sisäänkäynti Logomo Kitchenin ovesta klo 18 alk.