Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Ilmavoimien Big Band: Maisemakuvia Suomesta feat. Pepa Päivinen,Snellman-sali, kokkola6.4. Klo 19:00

keikka

Ilmavoimien Big Band saapuu Maisemakuvia Suomesta -albumin levynjulkaisukiertueellaan myös Kokkolaan. 

Ilmavoimien Big Bandin Maisemakuvia Suomesta- konsertti on mahtava kattaus suomalaisuutta ja suomalaisia tunteita. Konsertissa kuullaan Anssi Tikanmäen legendaarista Maisemakuvia Suomesta -tuotantoa uusina tuoreina sovituksina, soinnillisesti uudella värityksellä. Anssi Tikanmäen vahvalla tuella ja myötäelämisellä Ilmavoimien Big Band haluaa kunnioittaa säveltäjän alkuperäisiä Maisemakuvia suomesta -tuotantoa. Tikanmäki itse on todennut: ”Ilmavoimien Big Band on tällä albumilla antanut sävellyksilleni uuden elämän.” 

Albumille koottu musiikki on kestänyt hienosti aikaa, ja Lapin tuntureilta Uudellemaalle ulottuva sointikirjo soi kirkkaasti yhä tänäkin päivänä. Useiden eri sovittajien panos aikaansaa kokonaisuuteen tuoreen, mielenkiintoisen muodon. 

Ensimmäinen vuonna 1981 julkaistu albumi oli merkkitapaus jo heti julkaisuajankohtanaan, saavuttaen välittömästi suuren kuulijajoukon musiikkimausta riippumatta. Anssi Tikanmäen mahtava sävelpaletti tuodaan nyt ison orkesterin voimin myös Seinäjoelle. Saksofonitaiteilija Pepa Päivinen ja Ilmavoimien Big Band muodostavat yhdessä pitelemättömän yhdistelmän, joka ei jätä ketään kylmäksi. 

Tämän haluat kokea! 

Liput ennakkoon 22€ + mahdolliset kulut, Lipputoimisto / ovelta 25€, mikäli jäljellä. 
Järjestää: ILMAVSK

Keikat samana päivänä kaupungissa kokkola

Ei muita keikkoja.