Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Sunnuntai 25.3.

helsinki

Jazz’n Jam: Johanna ja Mikko Iivanainen duo,Malmitalo, helsinki25.3. Klo 17:00

keikka

Lempeä, luonnollinen ja soljuvan lyyrinen äänimaisema odottaa kuulijaa, kun kahden huippumuusikon duo loihtii konserttiin Johannan omista sävellyksistä ja duon lempilainabiiseistä koostuvan kokonaisuuden.

Johanna Iivanaisen poikkeuksellisen kaunis ääni on tuttu monista yhteyksistä; sen herkkää voimaa ja sävykkyyttä ovat hyödyntäneet monet jazzsäveltäjät Henrik Otto Donnerista Eero Koivistoiseen ja Antti Sarpilaan.  Vuonna 2002 Johanna sai Louis Armstrong -palkinnon ja vuotta myöhemmin historian ensimmäisen Sony jazz -palkinnon. Johanna on julkaissut kaksi suomenkielistä soololevyä, joissa kuullaan Johannan omia sävellyksiä;  "Kadotaan Uneen" 2011 ja "Mustarastas laulaa" 2013. 

Koko kansan tietoisuuteen Oulusta alun perin lähtöisin oleva laulajatar lauloi viimeistään Euroviisukarsinnoissa 2011 kappaleella Luojani mun (engl. Skylarks in the Breeze). Viime vuosina Johanna on tullut tutuksi myös suositun SuomiLOVE-ohjelman yhtyeen solistina.

Kitaristi Mikko Iivanainen on niin ikään monista kokoonpanoista tuttu mies. Ensimmäinen valtakunnallista tunnettavuutta saanut kokoonpano oli 1996 perustettu Free Control. Kuluvan vuosituhannen puolivälissä Mikko Iivanainen toimi Iro Haarlan ja Uffe Krokforsin Loco Motife -yhtyeessä, jonka levy Penguin Beguine palkittiin Jazz-Emmalla. Iivanaisen, Klaus Suonsaaren ja Junnu Aaltosen Nordic Trinity -trio on myös saanut runsaasti myönteistä palautetta sekä medialta että kuulijoilta.

Liput 6,50 €

Liput myy lippu.fi

Tenho SunJazz: Mikko Sarvanne Hip Company,Tenho Restobar, helsinki25.3. Klo 20:00

keikka

Tenho SunJazz: Mikko Sarvanne Hip Company 25.3.2018 klo 20

Mikko Sarvanne Hip Company on nuoren säveltäjän ja kapellimestarin Mikko Sarvanteen johtama 11-henkinen jazzyhtye. Hip Company koostuu vahvoista soittajapersoonista, jotka tarjoavat sisäisen maailmansa yleisölle niin herkän vivahteikkaana kuin myös kompromissittoman raakana ja yhtyettä onkin kiitelty vaikuttavasta lavapreesenssistä. Tenhossa Mikko Sarvanne Hip Company esittää uutta instrumentaalimusiikkia, säveltäjinään yhtyeenjohtajansa lisäksi muun muassa Joonas Leppänen ja Pelle Westlin (SWE).

Kokoonpano:

Joona Kilponen: trumpetti
Tomi Nikku: trumpetti
Jasmin Afaneh: trumpetti
Miika Hyttinen: pasuuna
Frans Thomsson: alttosaksofoni
Ukko Heinonen: tenorisaksofoni
Jarno Tikka: tenorisaksofoni
Anni Thomsson: baritonisaksofoni
Teemu Kekkonen: piano
Mikael Saastamoinen: basso
Sami Nummela: rummut
Mikko Sarvanne: sävellykset, yhtyeenjohto

Soittoaika klo 20

Vapaa pääsy