Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Sunnuntai 18.3.

helsinki

Gunhild Carling On Stage! Valtakunnallisten Puhallinpäivien 2018 päätöskonsertti,Musiikkitalo, helsinki18.3. Klo 15:00

Gunhild Carling

keikka

Vuoden 2018 Valtakunnalliset puhallinpäivät (12.-18.3.) päättää vauhdikas ja taiturimainen Gunhild Carling. Gunhild on ruotsalainen jazzmusiikko ja multi-instrumentalisti, joka on tullut tunnetuksi mm. kyvystään soittaa kolmea trumpettia samanaikaisesti. Gunhild soittaa myös pasuunaa, nokkahuilua, säkkipilliä, laulaa ja steppaa. Tätä spektaakkelia ei kannata jättää väliin!

Gunhild Carling & Sibis Big Band, kapellimestarina Johannes Salomaa

Järjestäjä Helsingin Puhallinmusiikkiyhdistys ry
helsinginpuhallinmusiikki@gmail.com

Arvioitu kesto: 1 tuntia 30 minuuttia
Liput: 32 € permanto, 25 € parvet, 11 € opiskelijat
Hinnat sisältävät palvelumaksun.

kuusankoski

Vapaat äänet: Verneri Pohjola & Mika Kallio + Avaruuden Matkaajat (Les Voyageurs de l'Espace),Pato Klubi, kuusankoski18.3. Klo 18:00

Verneri Pohjola

Mika Kallio

Animal Image (www)

Les Voyageurs de l'Espace (www)

keikka

Vuoden ensimmäinen Vapaat äänet -kiertue tarjoaa ilmaisuvoimaista ranskalais-suomalaista jazzkattausta. Verneri Pohjola ja Mika Kallio juhlivat ensimmäistä duolevyään Animal Image soittamalla peräti 15 konserttia ympäri maata 3. maaliskuuta alkaen. Trio Les Voyageurs de l’Espace (avaruuden matkaajat) liittyy joukkoon Turusta 13.3. ja esiintyy 7 paikkakunnalla suomalaisen duon kanssa. Kaiken kaikkiaan 16 konserttia käsittävä kiertue päätyy Helsingissä Malmitalossa 20. maaliskuuta. Se on järjestyksessä 30. Suomen Jazzliiton ja tuottaja Charles Gilin Vapaat äänet -konseptin yhteistuotanto.

Vastikään Jazz-Emma-ehdokkuuden edellisellä kehutulla Pekka-albumillaan saavuttanut trumpetisti Verneri Pohjola ja monipuolinen lyömäsoitintaiteilija Mika Kallio julkaisevat uuden duolevyn Animal Image 23.2. brittiläisen Edition Records -levymerkin kautta. Animal Image on Perttu Saksan samannimiseen elokuvaan sävelletty kuuden meditatiivisen ja vähäeleisyydessään äärimmäisen voimakkaan kappaleen kokonaisuus, jolla Pohjolan ja Kallion yhteissoitto hengittää luontevasti.

Laulajatar Claudia Solal, sellisti Didier Petit ja lyömäsoittaja Philippe Foch saapuvat Suomeen Ranskasta monen planeettojen kautta. Avaruuden Matkaajien soittotaituruus palvelee hyvin tätä teatraalista ja runollista ääniseikkailua, jossa ranskankieliset laulut kertovat avaruuden valloituksesta ja sekoittuvat kiehtovaan soundikudokseen. Bändin lempeällä ja leikkisällä otteella kielimuuri häviää avaruuden uumeniin. Mukana ovat myös Serge Gainsbourgin ”Contact”, joka aikoinaan lauloi Brigitte Bardot, sekä Louis Armstrongin ihmeellisen maailman kaiho.

Yhteistyössä Suomen Jazzliitto ry & Vapaat äänet

Liput 15/13 €. Etuhinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja Kymijoen Taidepato ry kannatusjäsenet 2018.
Liput ennakkoon myös TaideTupa PikkuSelmasta.

Pato Klubi
Kymin Ruukki
Kyminväylä 2 D,  45700 Kuusankoski

0406806775
http://www.patoklubi.fi