Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Perjantai 30.3.

helsinki

Silent Music: UMO & Johanna Iivanainen,Mikael Agricolan kirkko, helsinki30.3. Klo 18:00

keikka

UMO on konsertoinut pääsiäisen alla lähes 20 vuoden ajan erityisellä Silent Music -teemalla. Konserteista on muodostunut myös kuulijoille yksi hiljaisen viikon uusista traditioista. Tänä vuonna konserttien solistina nähdään laulaja-lauluntekijä Johanna Iivanainen, joka on löytänyt tiensä suomalaisten sydämiin mm. SuomiLOVE-ohjelman kautta sekä yhteistyönsä myötä mm. Antti Sarpilan, Eero Koivistoisen ja Jukka Perkon kanssa. Tämä sävykäs tulkitsija on palkittu Jazz-Emmalla 2005 ja valittu vuoden parhaaksi naislaulajaksi Jazzrytmit-lehden kriitikkoäänestyksessä 2006.

Konstailemattomien, hengellisten konserttien ohjelmisto tukee pääsiäisviikon harrasta tunnelmaa. Pääpaino on tutuissa ja rauhoittavissa virsissä, kuten Ystävä sä lapsien, Mä silmät luon ylös taivaaseen, Pyhäaamun rauha ja Mun kanteleeni kauniimmin, joista kapellimestari Mikko Hassinen on tehnyt sovitukset big band -kokoonpanolle.

– Lämmöllä odotan tulevia pääsiäisviikon konsertteja UMOn kanssa. Tämä on ehdottomasti yksi rakkaimmista ohjelmistoista, joita olen UMOn kanssa saanut esittää. Mikko Hassisen upeat sovitukset avasivat minulle aivan uuden näkymän siitä, miten big band voikin soida niin kauniisti ja pehmeästi kirkkosaleissa ja tukea virsien hartautta. Pyhyys ja rauha soivat sieluun saakka, Johanna Iivanainen tunnelmoi.

Ovet auki 17:15. Konsertin kesto n. 75 min, ei väliaikaa.
Liput: 22,50 / 17,50 / 11,00 € Ticketmasterista. Hinnat sisältävät käsittelykulut.