Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Validi Karkia: Markus Pesonen - Janne Tuomi - Sampo Lassila,Porin kaupunginkirjasto, pori11.12. Klo 20:00

keikka

Validi-klubin kiihkeän vuoden päättävässä sunnuntai-illan jazz-konsertissa kuullaan Berliinissä työskentelevää suomalaiskitaristi-säveltäjää Markus Pesosta, joka on soittanut muun muassa Django Batesin, Palle Mikkelborgin, Elliot Sharpin sekä UMON kanssa. Mukana triossa on monesta Validi-kokoonpanosta tutut huiput basisti Sampo Lassila ja lyömäsoittaja Janne Tuomi. Rajattomuus. Määritelmä joka ehkä parhaiten kuvaa tämän vastaperustetun trion soittajien muusiikillisia horisontteja.

Su 11.12.2016
Validi Karkia -klubi:
MARKUS PESONEN-JANNE TUOMI-SAMPO LASSILA
Gallen-Kallelankatu 12
Showtime klo 20.00, ovet 19.30
Liput 10 € (ennakot 044-5060773)

Kitaristi ja säveltäjä Markus Pesonen on asunut jo vuosia Kööpenhaminassa ja Berliinissä, ja tehnyt uraa niin big bandeissä, klassisen musiikin kokoonpanoissa kuin Berliinin vireässä vapaan improvisaation skenessä. Visionäärisyys ja luonnonläheisyys yhdistettynä uusimman elektroniikan käyttöön ovat Markuksen mielikuvituksellisen maiseman inspiraatioita.

http://markuspesonen.com/ 

Sampo Lassila on ollut jo 1980-luvulla Edward Vesala Sound & Furyn, Krakataun ja monien muiden improvisoidun musiikin ykköskokoonpanojen basistina sekä nykyään Sinfonia Lahden ja johtamansa klezmerbändi Narinkkan virtuoottisena muusikkona on taannut hänelle legendaarisen aseman luovan musiikin saralla.

http://sampolassila.weebly.com/ 

Lyömäsoittaja Janne Tuomi on tuttu monista kokonpanoista. Hän on ollut Jyväskylä Sinfonian patarumpalina ja on nykyään Rakkan, Hot Herosin ja muiden improvisoidun musiikin kokoonpanojen sekä klassista nykymusiikkia soittavan Osuma Ensemblen jäsen. Hän on toiminut Porin Palmgren-konservatorion opettajana ja Pori Sinfoniettan ja Tampere Filharmonian solistina.

http://www.jannetuomi.com/ 
http://jannetuomi.blogspot.fi/ 

Keikat samana päivänä kaupungissa pori

Ei muita keikkoja.