Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauluyhtye Simnot (Ukraina): Maailman joulu,Malmitalo, helsinki2.12. Klo 19:00

keikka

Seitsenhenkinen ryhmä nuoria, energisiä muusikoita ja laulajia päätti kesällä 2012 luoda jotain aivan uutta a cappella -alalle – jotain kiintoisaa, tavatonta, ilmeikästä ja samalla kansainvälistä sekä omaleimaista. Näin syntyi lauluyhtye Simnot (”Seitsemän nuottia”).

Yhtyeen ohjelmisto on laaja ja monipuolinen. Se sisältää niin jazzia ja popmusiikkia kuin kansanmusiikkia ja klassistakin sekä omia sävellyksiä. Simnotin joulukonsertti on moniääninen laulumatka a cappella ja mukana on suomalaisillekin tuttuja joululauluja, mutta myös uusia, joita esitetään Ukrainassa, Ruotsissa, Suomessa, Puolassa, Serbiassa ja Filippiineillä asti.

Kesto noin 80 min, väliaika on.

Liput 10/7 €

Lipunmyynti p. 09 310 12000 ja Ticketmaster Suomi

Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Helsinki

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Panurama-klubi vierainaan Minna Pensola ja Jarmo SaariLavaklubi, helsinki2.12. Klo 21:00

keikka

Yleisön rakastamat Panurama-klubit marssittavat Lavaklubille jälleen suomalaisen musiikkielämän huippunimiä! Klubia isännöivä vibrafonisti Panu Savolainen loihtii vaihtuvien vieraiden kanssa monipuolisia konsertteja aina beatboxauksesta klassiseen musiikkiin, jazzia unohtamatta.

Panurama-klubin syyskauden päätöksessä on luvassa erittäin mielenkiintoinen ensiesiintymisensä tekevä kokoonpano. Savolaisen kanssa musisoimassa ovat mm. Suomen menestyneimmästä jousikvartetista Meta4:sta sekä lukuisista solistitehtävistä tuttu viulisti Minna Pensola, sekä maamme omaleimaisimpiin jazzmuusikohin lukeutuva kitaristi Jarmo Saari. Konsertin ohjelmisto on yllätys, mutta kyseiset muusikot tietäen luvassa on jotain sellaista, mitä ei kannattaa jättää väliin!

Minna Pensola, viulu
Jarmo Saari, kitara
Panu Savolainen, vibrafoni ja isännöinti

Liput 12/8 €