Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 13.1.

tallinna

Joonas Haavisto Trio feat. Tivon Pennicott (USA),Philly Joe's Jazz Club, tallinna13.1. Klo 20:00

keikka

Joonas Haavisto Trio feat. Tivon Pennicott (USA)

Joonas Haavisto Trion kolmas albumi Oku julkaistaan Euroopassa ja Japanissa tammikuussa 2016. Albumin teema "oku" kuvaa polkua, jonka bändin jäsenet ovat yhdessä kymmenen vuoden yhteissoiton aikana kulkeneet. Muodoltaan perinteinen jazztriokokoonpano on löytänyt vuosien saatossa dynaamisen ja itsevarman oman äänensä, jossa kuuluu jokaisen kokemus tyylillisesti erilaisissa kokoonpanoissa Suomen jazzkentällä. Rummuissa kuullaan energisyydestään ja vapaan improvisoinnin taidoista tunnettua Joonas Riippaa. Kontrabassoa soittaa Suomen kenties työllistetyin jazzbasisti Antti Lötjönen, jota on kuultu lukuisissa eturivin jazzyhtyeissä. Hänet valittiin viime kesänä myös Pori Jazzin vuoden artistiksi.

Trion vieraaksi saapuu kahdesti Grammy-palkittu yhdysvaltalainen saksofonisti Tivon Pennicott, joka on saanut tukevan jalansijan New Yorkin kuumimpien jazzmuusikkojen joukossa. Hän on vaikuttanut viime vuosina muun muassa Ari Hoeningin, Esperanza Spaldingin, Gregory Porterin ja Roy Hargroven yhtyeissä. Haaviston ja Pennicottin yhteistyön juuret ovat Miamissa, jossa he opiskelivat ja soittivat yhdessä Frost School of Musicissa vuosina 2005-2006.

Tivon Pennicott, saksofoni
Antti Lötjönen, basso
Joonas Riippa, rummut
Joonas Haavisto, piano

Showtime: 20.00

Liput: 10€/15€

tampere

Ville Rauhala Vapaalla Jalalla: vieraina Ville Pirinen & Sami Sippola,Huurupiilo, tampere13.1. Klo 20:00

keikka

Basisti Ville Rauhalan vieraina Vapaalla Jalalla-klubilla multi-instrumentalisti Ville Pirinen ja saksofonisti Sami Sippola.

Vapaa pääsy, tervetuloa!