Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 9.8.

helsinki

Flow Festival: Mopo,Suvilahti, Parrukatu, helsinki9.8. Klo 16:00

keikka

Suomen oma punk-jazz -ilmiö Mopo esiintyy Flow Festival 2014 -tapahtumassa. Yhtye aloittaa klo 16, lavana on festivaalin Balloon 360 Stage.

Mopo on tämän hetken hehkutetuimpia ja taatusti omaleimaisimpia jazzpoppoita. Lahjakas kolmikko vedonnee jazzdiggareiden lisäksi yllättäviinkin yleisöihin rempseän asenteensa ja vaikutteidensa kirjon vuoksi. Toisen levynsä alkuvuodesta julkaissut yhtye karauttaa nyt Flow'hun, pois alta!

Mopo:

Linda Fredriksson, saksofoni, pitkähuilu, kellopeli

Eero Tikkanen, kontrabasso, huuliharppu, kumikana

Eeti Nieminen, rummut, porokello, munniharppu

Liput Lippupalvelusta alk. 89 € toimituskuluineen.

Flow Festival: Evan Parker,Voimala, Suvilahti, Parrukatu, helsinki9.8. Klo 20:30

Evan Parker (www)

keikka

Vapaan jazzin pitkän linjan tekijä Evan Parker esiintyy Flow Festival 2014 -tapahtumassa. Parker soittaa Voimalassa sisätiloissa alkaen klo 20:30.

Evan Parker (s. 1944) on brittiläinen saksofonisti, joka on tehnyt pitkän uran free jazzin parissa. Häntä kuvaillaan toistuvasti epiteetillä "vapaa improvisoija". Raivokkaastakin tyylistä tunnettu Parker on levyttänyt erityisesti ECM:lle ja itse Derek Baileyn ja Tony Oxleyn kanssa perustamalleen improvisoitua musiikkia julkaisevalle Incukselle, "ensimmäiselle riippumattomalle, muusikoiden luotsaamalle levy-yhtiölle Britanniassa".

Liput Lippupalvelusta alk. 89 € toimituskuluineen.

turku

Flame Jazz,Åbo Svenska Teater, turku9.8. Klo 18:00

Pohjola "Nordic Roots"

keikka

"POHJOLA - NORDIC ROOTS"
Innovaatiot | Yhteistyö | Yksilöllisyys
9.8. | 2.11. | 5.11. 2014
Niina Airaksinen Dance Productions & Flame Jazz

Taidetta ja tiedettä yhdistävä "Pohjola – Nordic Roots" tarjoaa katsojalle tunnelmia, tarinoita ja tietoa Pohjolan kansojen historiasta, luonnosta ja mentaliteetista. Monitaiteellisessa näyttämöteoksessa yhdistyvät nykytanssi ja elävä jazzmusiikki sekä video-, valo-, puku- ja korutaide. Taidetta tukevat jokaisena esitysiltana asiantuntija-alustukset vaihtuvista aiheista, ja monipuolisen illan kruunaavat pohjoismainen illallinen ja yleisökeskustelu. Esiintyjinä Suomen eturivin tanssijoita ja muusikoita. Puhujina huippuasiantuntijoita mm. Tanskan Roskilden Viikinkilaivamuseosta. 

Aili Ikonen - laulu
Jussi Fredriksson - piano
Tuomo Dahlblom - kitara
Jori Huhtala - basso