Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Flow Festival: Mopo,Suvilahti, Parrukatu, helsinki9.8. Klo 16:00

keikka

Suomen oma punk-jazz -ilmiö Mopo esiintyy Flow Festival 2014 -tapahtumassa. Yhtye aloittaa klo 16, lavana on festivaalin Balloon 360 Stage.

Mopo on tämän hetken hehkutetuimpia ja taatusti omaleimaisimpia jazzpoppoita. Lahjakas kolmikko vedonnee jazzdiggareiden lisäksi yllättäviinkin yleisöihin rempseän asenteensa ja vaikutteidensa kirjon vuoksi. Toisen levynsä alkuvuodesta julkaissut yhtye karauttaa nyt Flow'hun, pois alta!

Mopo:

Linda Fredriksson, saksofoni, pitkähuilu, kellopeli

Eero Tikkanen, kontrabasso, huuliharppu, kumikana

Eeti Nieminen, rummut, porokello, munniharppu

Liput Lippupalvelusta alk. 89 € toimituskuluineen.

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Flow Festival: Evan ParkerVoimala, Suvilahti, Parrukatu, helsinki9.8. Klo 20:30

Evan Parker (www)

keikka

Vapaan jazzin pitkän linjan tekijä Evan Parker esiintyy Flow Festival 2014 -tapahtumassa. Parker soittaa Voimalassa sisätiloissa alkaen klo 20:30.

Evan Parker (s. 1944) on brittiläinen saksofonisti, joka on tehnyt pitkän uran free jazzin parissa. Häntä kuvaillaan toistuvasti epiteetillä "vapaa improvisoija". Raivokkaastakin tyylistä tunnettu Parker on levyttänyt erityisesti ECM:lle ja itse Derek Baileyn ja Tony Oxleyn kanssa perustamalleen improvisoitua musiikkia julkaisevalle Incukselle, "ensimmäiselle riippumattomalle, muusikoiden luotsaamalle levy-yhtiölle Britanniassa".

Liput Lippupalvelusta alk. 89 € toimituskuluineen.