Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Åland Sea Jazz: Hampus Adami,Merikorttelin Merenkulkukappeli, maarianhamina10.8. Klo 15:00

Hampus Adami

keikka

Liput 20€

Koe ainutlaatuinen musiikkielämys jazzin nousevan tähden Hampus Adamin kanssa Merikorttelin Merenkulkukappelissa. Intiimissä soolokonsertissa Adami tulkitsee Duke Ellingtonin ajattomia kappaleita legendaarisen jazzmestarin 125-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

Hampus Adami soittaa sekä pasuunaa että venttiilipasuunaa ja on nuoresta iästään huolimatta jo vakiinnuttanut asemansa Ruotsin jazzpiireissä. Hän soittaa säännöllisesti useissa kokoonpanoissa, kuten Stockholm Hot 7, Klas Lindquist Nonet, Glenn Miller Orchestra Scandinavia sekä Jon Henriksson Sextet. Tänä vuonna hänelle myönnettiin JazzBrazz-stipendi tunnustuksena musikaalisesta huippulahjakkuudesta ja korkeatasoisesta instrumentin hallinnasta. Älä jätä väliin tätä ainutlaatuista mahdollisuutta kuulla soolokonsertti Hampus Adamilta!

Åland Sea Jazz soi Maarianhaminassa 9.–10.8.2024. Tutustu koko festivaaliohjelmaan: www.alandseajazz.fi

Keikat samana päivänä kaupungissa maarianhamina

Åland Sea Jazz: Nina Mya, Whatclub feat. Antti Sarpila & Hampus AdamiAlandica, maarianhamina10.8. Klo 19:00

Nina Mya

Whatclub

keikka

Liput 37€ yksi ilta Alandicassa / 66€ kaksi iltaa Alandicassa

19.00 Nina Mya
20.30 Whatclub feat. Antti Sarpila & Hampus Adami
21:30 Jam session hosted by Henri Mäntylä, Hotell Arkipelag

Nina Mya on palkittu suomalainen jazzlaulaja, joka yhdistelee musiikissaan sielukkaasti jazzia, soulia ja gospelia tavalla, joka on uniikkia pohjolassa. Esiintyjänä Nina Mya on tunnettu vahvasta tulkinnallisuudestaan ja hänen vivahteikkaasta äänestään sekä teknisestä taidokkuudestaan. Festivaalin konsertti Jazz meets Gospel esittelee Nina Myan rakkauden gospelvaikutteiseen musiikkiin ja hänen kanssaan soittavat maamme taitavimpiin lukeutuvat jazzmuusikot pianisti Henri Mäntylä ja saksofonisti Joonatan Rautio. Kokoonpano tuo gospeltulkintoihin jazzhenkeä improvisoinnin muodossa.

Whatclub on arvostettu ahvenanmaalainen kokoonpano, joka oli vuonna 2023 ehdolla Pohjoismaiden neuvoston musiikkipalkinnon saajaksi. Yhtyeen inspiraation lähteenä on Pariisissa maailmansotien välisenä aikana Django Reinhardtin luoma genre, jota kutsutaan "gypsy swingiksi" tai "jazz manoucheksi". Konsertissa esiintyvät Whatclubin kitaristit Richard Palmer ja Jochum Juslin sekä kontrabasisti Kjell Dahl. Heidän lisäkseen lavalle nousevat kaksi vierailevaa solistia: suomalainen klarinettimestari Antti Sarpila ja ruotsalainen nouseva tähti, pasunisti Hampus Adami. Antti Sarpila on palkittu ja kansainvälisesti tunnettu jazzmuusikko, joka on kysytty solistivieras jazzympyröissä eri puolilla maailmaa. Hampus Adami soittaa sekä pasuunaa että venttiilibasuunia ja on nuoresta iästään huolimatta jo vakiinnuttanut asemansa Ruotsin jazz-skenessä. Hän soittaa säännöllisesti useissa kokoonpanoissa, kuten Klas Lindquist Nonet, Stockholm Hot 7, Jon Henriksson Sextet ja Glenn Miller Orchestra Scandinavia.

Festivaali-iltoina Åland Sea Jazz päättyy perinteiseen jamisessioon Hotelli Arkipelagin Dyningen-juhlasalissa. Tule nauttimaan rennosta tunnelmasta ja spontaanista musiikista, jota esittävät festivaaliartistit, vierailijat ja paikalliset muusikot! VAPAA PÄÄSY!

Åland Sea Jazz soi Maarianhaminassa 9.–10.8.2024. Tutustu koko festivaaliohjelmaan: www.alandseajazz.fi