Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 14.2.

espoo

Jukka Gustavson & Street Level meets Ben Granfelt,Louhisali, Espoon kulttuurikeskus, espoo14.2. Klo 19:00

Street Level

Ben Granfelt

Liput 27 €

Jukka Gustavsonin yhtye Street Level esiintyy Louhisalissa kitaralegendan Ben Granfeltin kanssa yhteisessä konsertissa. Odotettavissa on klassikoita vuosien varrelta sekä omaa tuotantoa.

Street Level on perustettu vuonna 2017 ja debyyttialbumi Natural High julkaistiin vuonna 2021. Yhteinen konsertti Benin kanssa tuntui luonnolliselta ratkaisulta jo yhteisten musiikkimieltymysten takia, joten odotettavissa on mielenkiintoinen ja energinen konsertti!

Jukka Gustavson (laulu & kosketinsoittimet)
Ben Granfelt (kitara, laulu)
Jan-Olof Strandberg (basso)
Thomas Törnroos (rummut)

helsinki

Avoimet harjoitukset: UMO & LASSY & PÖYHÖNEN: Yön Rakastaja,Kaapelitehdas, helsinki14.2. Klo 12:30

keikka

UMO Helsinki Jazz Orchestra avaa harjoitussalinsa ovet yleisölle avoimien harjoitusten muodossa. Avoimissa harjoituksissa tutustutaan big bandin työskentelyyn autenttisessa harjoitustilanteessa keskusteluineen ja keskeytyksineen, ja esimerkiksi kappaleiden tiettyjä osuuksia saatetaan käydä useita kertoja läpi. Tilaisuudet lähentävät orkesterin ja yleisön suhdetta, sillä harjoituksissa tulee tutuiksi paitsi soittimiin, soittamiseen ja muusikkouteen liittyvät seikat, myös muusikot itse.

Ystävänpäivän 14.2. harjoituksissa viimeistellään ohjelmistoa UMO Helsinki Jazz Orchestran, Timo Lassyn ja Valtteri Laurell Pöyhösen seuraavan päivän Yön Rakastaja –konserttiin. Lisätiedot konsertista 15.2.2024 Korjaamolla >>

 

Paikka: Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, Helsinki (Avantin harjoitussali, B-aula, 1.kerros)

Vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista.

Harjoitukset ovat avoinna yleisölle klo 12.30–14.30.

Kieli: suomi

Huom! Harjoitussalin äänenvoimakkuudet ovat kovat, joten suosittelemme korvatulppien käyttöä.

Avoimet harjoitukset ovat osa UMO Helsingin yleisötyötoimintaa.

Rytmihäiriöklubi: Selim Rantapuro,Juttutupa, helsinki14.2. Klo 19:00

Tuomo Uusitalo, piano

Mikael Saastamoinen, basso

Roope Kantonen, rummut

Selim Rantapuro, kitara

tampere

Vapaat äänet: Seppo Kantonen trio,G Livelab, tampere14.2. Klo 19:00

keikka

Seppo Kantonen trio merkitsee mestarilliselle pianistille paluuta perinteisen piano-basso-rummut-trion pariin. Trio on harjoitellut säännöllisesti vuoden 2023 alusta ja esittäytyi livenä ensimmäisen kerran 12.12. Helsingissä Hietsun Paviljongissa Kantosen 60 vuotisjuhlakonsertissa. Poikkeuksellisen ansioituneiden jazzkonkareiden uusi kokoonpano kiertää laajasti Suomessa tammi-helmikuussa 2024.

“Kokoonpano aloitti uuden sävellysmateriaalini harjoitukset vuoden 2023 alussa. Bändin ilmaisullinen kieli on vapaahko mutta sävellettyyn pohjautuva. Omasta mielestäni olen vasta viime aikoina löytänyt mieleiseni sekoituksen konsonansseista ja dissonansseista. Kappaleitteni tunnelmaa tukevat Markku Ounaskarin kaunis rumpusoundi ja Antti Lötjösen rytmisesti vahva basismi molempien ollessa myös herkkiä ja nopeita reagoimaan uusiin tilanteisiin. Kaikenkaikkiaan trion pyrkimys selkeään ilmaisuun on mielestäni parhaiten kuvaava luonnehdinta.”
– Seppo Kantonen

Standard 27 € 
Sisältää eteispalvelumaksun 3 €

Doors: 18:00
Showtime: 19:00

Konsertin järjestäjä: G Livelab Tampere

Kiertueen tuotanto: Vapaat äänet yhteistyössä Suomen Jazzliitto