Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

KJC Solo Piano: Henri Mäntylä,Koko Jazz Club, helsinki16.12. Klo 19:00

Henri Mäntylä

keikka

Liput 18 / 15 e

Pianisti Henri Mäntylän perinnetietoinen ilmaisu on tehnyt hänestä yhden työllistetyimmistä pianisteistamme. KJC Solo Piano-sarjassa Mäntylä esittää jazzoriginaalien lisäksi omia sävellyksiään.

Henri Mäntylä, piano

Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Verneri Pohjola QuartetG Livelab Helsinki, helsinki16.12. Klo 19:00

keikka

Trumpetisti Verneri Pohjola on niittänyt mainetta yhtenä Euroopan luovimmista ja omaperäisimmistä jazzmuusikoista vahvan soundinsa ja rikkaan ilmaisunsa ansiosta. Hän on luonut viimeisen parinkymmenen vuoden aikana ainutlaatuisen ja tunnistettavan soittotyylin, josta hehkuvat lämpö, rauhallisuus sekä vahva ja ilmeikäs improvisaatio. G Livelab Helsingissä kuullaan Pohjolan keväällä 2020 julkaistun The Dead Don’t Dream -albumin materiaalia. Viiden tähden arvioita saaneellä levyllä hän yhdistää vaikutteita edelliseltä kolmelta julkaisultaan kauniiksi ja hienosti rakennetuksi kokonaisuudeksi. Pohjolan kanssa soittavat Tuomo Prättälä (piano), Mika Kallio (rummut) ja Antti Lötjönen (basso). Lisäksi illan erikoisvieraana kuullaan saksofonisti Pauli Lyytistä.

Helsingin Sanomat ★★★★★
"The Dead Don't Dream on suurella todennäköisyydellä Pohjolan tähänastisen soolouran huippujen huippu."

Django Collective Helsinki feat. Sami SaariRavintola Juttutupa, helsinki16.12. Klo 19:00

keikka

Aki Haurun johtama kokoonpano esittää Gypsy Swingiä Django Reinhardtin hengessä. Juttutuvassa kuullaan Sami Saaren omia kappaleita taitavasti DCH:lle sovitettuina versioina.

Aki Hauru - kitara
Kimmo Iltanen - kitara
Tomi Kettunen - kitara
Antti Korhola- viulu
Tero Tuovinen - kontrabasso
Sami Saari - laulu