Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

SIBIS JAZZ ENSEMBLES: STUDENTS OF LINNA & LEHTONEN,Koko Jazz Club, helsinki13.12. Klo 19:00

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian jazzmusiikin aineryhmän tulevaisuuden supertähdet esittävät vuoden varrella treenattua ohjelmistoaan!

Sami Linnan johtamassa ensemblessä lahjakkaista nuorista muusikoista koottu ensemble nostaa esiin pianisti McCoy Tynerin vähemmän tunnettuja sävellyksiä 1960- ja 1970-luvuilta.

Liv Sindler, laulu
Vid Šketa, trumpetti
Jesse Vilhomaa, alttosaksofoni
Casimir Ekman, tenorisaksofoni
Mikko Antila, vibrafoni
Johannes Granroth, kitara
Filemon von Numers, basso
Karl-Martin Kirm, rummut

Jussi Lehtosen ohjaama ensemble puolestaan soittaa sovituksia standardeista, nuorten omia sävellyksiä sekä sävellyksiä Chic Corealta, Wayne Shorterilta ja Seamus Blakelta.

Arttu Huopainen, rummut
Lassi Friman, kitara
Oskari Siirtola, basso
Marianne Leibur, laulu
Rafa Postel, trumpetti
Jimi Ahlroos, saksofoni

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

KJC SOLO PIANO STREAM: PETRI SOMERKoko Jazz Club, helsinki13.12. Klo 19:00

Petri Somer

Koko Jazz Club tarjoilee laadukkaita streamattuja jazzkonsertteja!

Pianisti Petri Somer on tehnyt pitkän päivätyön Arja Saijonmaan ja Jari Sillanpään luottopianistina. Soolokonsertissa Petri esittää omia suosikkejaan, joukossa on omien sävellysten ja standardien lisäksi Jukka Linkolan mm. varhaisempaa tuotantoa.

Petri Somer, piano

UMO Helsinki Jazz Orchestra & Ilmavoimien Big Band feat. Antti Koivula & Elena Mindru: The Big XmasKulttuuritalo, helsinki13.12. Klo 19:00

Luvassa on harvinaislaatuinen ilta kahden suomalaisen ammatti- big bandin siivittämänä. Ensimmäistä kertaa samalle lavalle nousevat UMO Helsinki Jazz Orchestra ja Ilmavoimien Big Band saavat solisteikseen laulajat Antti Koivulanja Elena Mindrun. Jos big band on iso, on kaksi big bandia tuplasti!

Ohjelmassa on tunnettuja joululauluja kotimaasta ja maailmalta big bandeille sovitettuna. Ilmavoimien Big Bandin ja Antti Koivulan repertuaarissa on vauhdikkaita pop-rock-joululauluja Brian Setzeristä EWF:ään ja James Browniin. UMO Helsinki Jazz Orchestran eteen ensimmäistä kertaa nouseva Elena Mindru taas tulkitsee amerikkalaisia swing- ja jazz- joululauluja mm. Ella Fitzgeraldilta ja Frank Sinatralta. Tämä on ennen näkemätön joulushow, jossa kaksi Suomen parasta big bandia esiintyvät myös yhteisnumeroissa!

UMO Helsinki Jazz Orchestraa johtaa Ed Partyka, Ilmavoimien Big Bandia Jaakko Nurila. Konsertin kesto 2 h 15 min, sis. väliajan. 

Liput Lippu.fi 39 € / 34 € https://www.lippu.fi/artist/umojazzhelsinki/