Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Perjantai 18.12.

espoo

PERUTTU/CANCELLED: April Jazz Club + WeeGee: Johanna & Mikko Iivanainen Duo,Näyttelykeskus WeeGee, espoo18.12. Klo 16:30

keikka

Tapahtuma peruttu koronavirustilanteen takia.

Lempeän, luonnollisen ja soljuvasti soivan jazz-illan syyskauden päätökseen tarjoilee laulaja Johanna Iivanaisen ja kitaristi Mikko Iivanaisen duo, joka esittää omia sävellyksiään ja jazzstandardeja. Johanna Iivanaisen poikkeuksellisen kaunis ääni on tuttu monista yhteyksistä; sen herkkää voimaa ja sävykkyyttä ovat hyödyntäneet monet jazzsäveltäjät Henrik Otto Donnerista Eero Koivistoiseen ja Antti Sarpilaan. Johanna on palkittu vuonna 2002 Louis Armstrong -palkinnolla ja vuotta myöhemmin ensimmäisellä Sony jazz -palkinnoilla. Johanna on julkaissut kaksi suomenkielistä soololevyä, joissa kuullaan Johannan omia sävellyksiä. Puolisonsa Mikko on niin ikään monista kokoonpanoista tuttu kitaristi, ja on ansioitunut esiintymisistään muun muassa Loco Motife ja Nordic Trinity -yhtyeissä. Mikko on julkaissut kaksi soololevyä, joista viimeisin A River Runs Through It ilmestyi tänä vuonna.

Johanna Iivanainen, laulu
Mikko Iivanainen, kitara

Ebeli Show klo 16.30
Johanna & Mikko Iivanainen Duo klo 17.30

Vapaa pääsy!

online

Flame Jazz Talent Night Stream: Maan Tila,Facebook Live, online18.12. Klo 19:00

keikka

Varsinais-Suomen uusien kokoontumisrajoitusten vuoksi konsertti siirtyy kokonaan verkkoon!

Katsojat eivät tarvitse omaa Facebook-tiliä. Keikka näkyy Facebookissa viikon ajan.

Tomi Nikku – trumpetti
Casimir Ekman – saksofoni
Mikko Antila – vibrafoni
Antti Ahoniemi – basso
Mooses Kuloniemi – rummut

Jazz City Turun syyskausi päättyy nuorten lahjakkuuksien seurassa Facebook Livessä! Flame Jazzin Talent Night -illassa lavan ottaa haltuun vibrafonisti-säveltäjä Mikko Antilan johtama tuore helsinkiläiskvintetti Maan Tila. Yhtyeen täyteläinen mutta kirkas soundi muodostuu trumpetin ja tenorisaksofonin lämpimästä yhteissoinnista yhdistettynä eloisaan rytmisektioon. Antilan sävellystyötä inspiroivat niin arkipäiväiset kokemukset kuin voimakkaat tunnetilat, jotka purkautuvat sävelinä muusikoiden tulkittaviksi ja kuulijoiden kuultaviksi.