Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 9.12.

online

Live at Jazz Office: Turku Jazz Festivalin vuoden artisti 2021,Facebook Live, online9.12. Klo 19:00

keikka

Turku Jazz Festivalin vuoden artisti 2021 julkistetaan Facebook Livessä!

Jazz City Turun toimistolta lähetettävässä keskiviikkostriimissä kuullaan vuoden artistin keikka sekä tuoreimmat ensi maaliskuun festarikuulumiset. Samalla käynnistyy Turku Jazz Festivalin lipunmyynti mehevällä joulutarjouksella.

Turku Jazz Festival nimeää vuosittain ansioituneen jazzmuusikon Turku Jazzin vuoden artistiksi. Valinnassa painotetaan aktiivisuutta erityisesti Varsinais-Suomen alueella, ja taiteilija saa näkyvyyttä festivaalin aikana useiden keikkojen myötä.

Konsertti striimataan livenä Turku Jazz Festivalin ja Jazz City Turun Facebook-sivuilla: facebook.com/jazzcityturku/live. Turun jazztapahtumatoimintaa voi tukea ostamalla striimauskonserttiin vapaaehtoisen kannatuslipun Tiketistä. Lähetys on katsottavissa Facebookissa viikon ajan. Katsojilla ei tarvitse olla omaa Facebook-tiliä.

Facebook Live Stream -kannatusliput: Tiketti
Live Stream -kannatuslippu 8 €
Live Stream -superkannatuslippu 15 €

tampere

PERUTTU/CANCELLED: Jukka Eskola Soul Trio,G Livelab Tampere, tampere9.12. Klo 19:00

HUOM! Konsertti siirtyy Pirkanmaan koronarajoituksien vuoksi. Uusi päivä ilmoitetaan mahdollisimman pian. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavassa konsertissa.

Liput 28 €, sisältää eteispalvelumaksun 3 €

Trumpetisti Jukka Eskolan uusin kokoonpano Soul Trio on hurmannut svengillään niin kuulijat kuin kriitikotkin. Yhtyeessä vaikuttavat Eskolan lisäksi suomijazzin supertähdet Mikko Helevä (urut) ja Teppo Mäkynen (rummut). Soul Trion toinen levy julkaistiin vuonna 2019. Uudet kappaleet esittelevät rosoista ja sielukasta jazzmusiikkia yhdistettynä Etelä-Amerikan rytmeihin, sekä entistä vapautuneemman yhtyeen, joka haastaa itseään soitannollisesti uskomattomiin suorituksiin. Yhtyeen materiaalin avainsanat ovat juurevuus, rytmi ja svengi, mutta kolmikko pyrkii myös vaikuttamaan kuulijoihinsa hienostuneella dynamiikalla ja välillä jopa minimalistisilla musiikillisilla ratkaisuilla. Jukka Eskola Soul Trion musiikki on rouhean soul- ja latin jazzin perinteestä ammentavaa svengaavaa nykyjazzia parhaimmillaan!

Jukka Eskola – trumpetti
Mikko Helevä – urut
Teppo Mäkynen – rummut