Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 9.9.

helsinki

RYTMIHÄIRIÖKLUBI 18 VUOTTA! Verneri Pohjola soolo & Bitter Sweet feat. Manuel Dunkel,Ravintola Juttutupa, helsinki9.9. Klo 21:00

keikka

Verneri Pohjola - trumpetti & elektroniikka

Bitter Sweet feat. Manuel Dunkel
Max Tabell - kosketinsoittimet
Eerik Siikasaari - basso
Tomi Salesvuo - rummut
Manuel Dunkel - saksofonit
yllätysvieraita

Loppujamit! Tarjoilua!

Antti Sarpila & UMO: Panoraama,Vuotalo, helsinki9.9. Klo 19:00

keikka

UMO juhlii -sarja saa jatkoa, kun 40 vuotta täyttävän orkesterin solistiksi saapuu klarinetisti, saksofonisti Antti Sarpila, joka tunnetaan erityisesti swingin ja perinnejazzin vaalijana.

Antti Sarpilan huikeaa klarinetti- ja saksofonitaidetta ristivalotetaan svengaavassa ja värikylläisessä ohjelmistossa mm. Duke Ellingtonin ja Benny Goodmanin musiikin kautta. Näköalaan mahtuu harvinaisuuksia, joista muutamat ovat UMOllekin ensiesityksiä. Sävelkielen spektri ulottuu lopulta Kirmo Lintisen salamoivaan musiikkiin.

Ennen konserttia klo 18.15 Antti Sarpila kertoo esityksen taustoista Kirjakahvila Pokkarissa. Keskustelutilaisuuteen on vapaa pääsy.

Kesto n. 110 min, sisältää väliajan.

Liput 20/16 €

tampere

Huurupiilo Trippin' Guitar Club: PLANET REKKU+SOUND THE BELL!,Huurupiilo, tampere9.9. Klo 20:00

keikka

Kitaramaestro Pekka "Rekku" Rechardt palaa Huurupiiloon soolosetin merkeissä! Illan täydentää tamperelainen Sound The Bell!

Planet Rekku
Pekka Rechardt: sähkökitara

Sound The Bell!
Antero Mentu: sähkökitara
Panu Ukkonen: sähköbasso, laulu
Simo Laihonen: rummut

Vapaa pääsy, tervetuloa

turku

Wednesday Jazz Social,Jazzklubi Monk, turku9.9. Klo 20:00

Sami Kontola & Co.

keikka

SAMI KONTOLA + KONSERVATORION OPPILAISTA KOOSTUVA BÄNDI - Latin music! (20:00)
Ovet auki klo 19.30, Liput keikalle 4 € ovelta, ennakot Tictedistä

Sami Kontola Sami on jyväskyläläinen muusikko-pedagogi. Takana on noin 35 vuotta rumpujen soittoa ja 25 vuotta rumpujen soiton opettamista, edessä toivottavasti saman verran. Sami on nauttinut rytmeistä ja harmonioista sinfoniaorkesterien riveissä, bilebändeissä, tanssilavoilla, jazz-baareissa ja festivaalien lavoilla. Viime ajat hän on viettänyt tiiviisti Brasiliassa, Rio de Janeiron kaupungissa, jossa on sukeltanut syvälle bossa novan, samban ja universaalin musiikin kauneuteen. Hän on soittanut maailmankuulun sambakoulu Mangueiran rumpuryhmässä vuodesta 2010 lähtien ja opiskellut Hermeto Pascoalin musiikillista harmoniaa Maestro Itiberê Zwargin johdolla vuodesta 2011. Suomessa käydessään Sami konsertoi brasilialaisten kollegojen kanssa ja vetää afrobrasilialaisten rytmien työpajoja musiikin opiskelijoille ja opettajille. Samille tärkeintä musiikissa on aitous.

Sami vierailee Turun konservatoriolla latin workshopin merkeissä.

21.30 open jam session, vapaa pääsy