Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Sunnuntai 27.9.

helsinki

Reija Lang New Trio,Malmitalo, helsinki27.9. Klo 17:00

su 27.9. klo 17, Malmitalo, Helsinki

Jazz’n Jam

Reija Lang New Trio

Kolmen individualistisen soittajan saumaton yhteistyö luo rikkaan akustisen soundin ja kantaa vähäeleisellä, suvereenilla intensiteetillä. Trion musiikki synnyttää vahvoja mielikuvia tarinallisuudellaan nivoen luontevasti yhteen Luolajan-Mikkolan ja Kukkosen sävellyksiä ja Langin lyriikoita.

Harvinainen yhdistelmä – laulu, kitara, viulu ja basso – herkistää kuulijan aistit vivahteille ja lyriikan syvyydelle. Reija Langin monisävyinen ja kauniisti soiva laulu, Jarno Kukkosen ilmeikäs roots-henkinen kitaran käsittely sekä Mikko-Ville Luolajan-Mikkolan rytmikkään vahvat bassokulut ja mestarillinen viulismi loihtivat kiehtovan kudelman. Yhtyeen vuonna 2013 julkaistu levy ”Blood of Joy” on saanut erinomaisen vastaanoton. Yhtye on tehnyt kiertueen Japanissa vuonna 2011 ja esiintyi Kiinassa Hainan International Jazz Festivalilla 2013.

Kesto n. 1h, ei väliaikaa

Sarjan taiteellinen johtaja Teppo Hauta-aho

Liput 6 €

Lipunmyynti p. 09 310 12000 ja Lippupalvelu

Jazzbrunssi: Music of Lee Morgan,Koko Jazz Club, helsinki27.9. Klo 12:00

keikka

Syksyn toinen jazzbrunssi aavistelee jo kirpeitä kuulaita syysiltoja. Trumpetisti Mikko Karjalainen on tullut viime vuosina tutuksi Pori Jazzeilla legendaarisen Cafe Jazzin jami-isäntänä. Mikon vahvaa solismia kuullaan Lee Morganin musiikin ympärillä. Hän avaa myös Morganin musiikkia ja elämää mielenkiintoisin tarinoin. Jazzbrunssilla kattaus on komea aamupalasta herkullisiin lihoihin, salaatteihin ja tietenkin jälkiruokiin.

Mikko Karjalainen, trumpetti
Mikael Jakobsson, piano
Timo Hirvonen, basso
Mikko Hassinen, rummut

Liput 28 €, 50 € /2 hlö, alle 12v. 12 €