Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Rajaton Jazz-festivaali,Vuotalo, helsinki13.2. Klo 19:00

keikka

Kansainvälinen Rajaton jazz -festivaali Vuotalossa nyt jo yhdeksättä kertaa! Pääesiintyjänä tällä kertaa pietarilainen näyttelijä ja jazzlaulaja Anastasia Trizna, joka astuu lavalle pianisti-säveltäjän Valeri Nikitinin Rajaton jazzkvartetin kanssa ja täyttää Vuosalin upeilla swing-tulkinnoilla. Lisäksi lavalla nähdään saksalainen kvartetti Dunkelquartz sekä Close Encounters Helsinki - St.Petersburg -festivaalin yhtye.

Kesto 120 min, sisältää väliajan.

Liput alk. 11/10 €

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Paquito D'Rivera & UMOSavoy-teatteri, helsinki13.2. Klo 19:00

keikka

Paquito D'Rivera UMOn solistiksi 27 vuoden jälkeen!

Kuubalais-amerikkalainen klarinetisti, saksofonisti, säveltäjä ja kapellimestari Paquito D'Rivera saapuu ensi vuonna 40 vuotta täyttävän UMOn solistiksi 27 vuoden jälkeen. Hän on aiemmin vieraillut UMOn solistina kolmesti, vuosina 1982, 1984 ja 1988. Karismaattinen musiikin monitoimimies ja Irakere-yhteen perustajajäsen on kotonaan niin jazzin, lattarin kuin klassisenkin musiikin parissa. Yli 30 sooloalbumia julkaissut ja kymmenillä levyillä vieraillut D'Rivera on palkittu pitkän uransa aikana 14 Grammylla.

Paquito D'Rivera kokoaa konserttiin ohjelmiston, joka koostuu pääosin hänen big band -projektiensa materiaaleista. Illan aikana kuullaan kantaesitys teoksesta, jonka D'Rivera säveltää ystävänsä, UMOn edesmenneen perustajan Esko Linnavallin muistoksi tätä konserttia varten.

Konsertin tuottavat yhteistyössä UMO ja Savoy-teatteri.

LIPUT: Liput Lippupalvelusta toimituskuluineen alk. 38,50 € / 32,50 €