Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 28.1.

helsinki

Laura Annika Quartet Rytmihäiriöklubilla,Ravintola Juttutupa, helsinki28.1. Klo 21:00

keikka

Vokalisti Annika Mustosen kokoama Laura Annika Quartet on yhdistelmä tuttua akustista jazzkvartettia ja ääni-improvisaation rajoja etsivää free-musiikkiryhmää.

Mustosen ja pianisti Aleksis Liukon yhteistyönä syntynyt musiikki vie kuulijan pehmeiden melodioiden ja pohdiskelevien äänimaisemien kautta aina rytmimyrskyn keskelle.

Kappaleet pohjaavat modernin jazzin estetiikkaan, ja niissä on mausteita mm. bluesista, laulaja-lauluntekijämusiikista ja lattareista.

Annika Mustonen – laulu
Aleksis Liukko – piano
Joonas Tuuri – basso
Juhana Kiiski – rummut

 

Vapaa pääsy

joensuu

Vapaat äänet: Kimmo Pohjonen & Eric Echampard,Kerubi, joensuu28.1. Klo 19:00

Kimmo Pohjonen & Eric Echampard (www)

keikka

Pitkän yhteistyönsä myötä tiiviiksi yksiköksi hioutunut duo luottaa improvisaation voimaan ja luo musiikkinsa konserttitilanteessa. Kahdeksan esiintymisen Vapaat äänet –kiertue saapuu Joensuuhun 28.1. Konsertin Kerubissa järjestää Jazzkerho-76.

Kotimaisen kokeellisen musiikin voimahahmoihin lukeutuva haitaristi Kimmo Pohjonen ja ylistetty ranskalaisrumpali Eric Echampard palaavat yhdessä esiintymislavoille. Yhtenäinen duo on hionut ilmaisuaan jo vuodesta 2000 ja kerännyt aiemmilla kiertueillaan ylistäviä arvioita. 

Pohjosen ja Echampardin yhteisessä ilmaisussa keskeisessä roolissa on intensiivisyys ja hetkessä syntyvien musiikillisten oivallusten seuraaminen. Rajoja rikkovana virtuoosina tunnetun Pohjosen shamanistinen soitto-ote ja Echampardin hyönteismäisen terävä rumputyöskentely luovat musiikillisen yksikön, joka liikkuu täysin omissa sfääreissään. Pohjonen–Echampard-duoa on kuultu levytetyssä muodossa vuonna 2005 julkaistulla albumilla Uumen (Rockadillo).

Konsertin järjestää Jazzkerho-76.
Liput 20€ / jäsenet 15€ / opiskelijat 8€. Ennakkoliput myynnissä Levy-Eskoilla ja Tiketissaä,