Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Helsingin juhlaviikot: Jukka Eskola Orquesta Bossa & Cyrille Aimée,Huvila-teltta, Tokoinranta, Eläintarhantie 8, helsinki23.8. Klo 19:00

Jukka Eskola Orquesta Bossa

(+ Cyrille Aimée)
keikka

Jukka Eskolan bossa-jazz svengaa vastaansanomattoman letkeästi ja lempeästi. Viime vuonna julkaistu levy esittelee Five Corners Quintetissa ja lukemattomissa muissa kokoonpanoissa soittaneen huipputrumpetistin perinnetietoisena mutta modernina bossa nova -miehenä. Jukka Eskola Orquesta Bossaan tuo oman värinsä myös Proton String Quartet.

Huvilassa Jukka Eskola Orquesta Bossa yhdistää voimansa moninkertaisesti palkitun ranskalaisen jazzlaulaja Cyrille Aiméen kanssa. Aiméen sydän sykkii mustalaismusiikille ja vanhalle jazzille, ja villin vapaista lähtökohdistaan hän luo aivan omaa, hurmaavaa musiikillista maailmaansa.

Illan aikana muusikot löytävät toisistaan ja itsestään uusia ulottuvuuksia. Lopputulos on yllätys – mutta taatusti tenhoava.

JUKKA ESKOLA ORQUESTA BOSSA
Jukka Eskola, trumpetti
Petri Puolitaival, saksofoni, huilu
Jaska Lukkarinen, rummut
Ville Herrala, basso
Peter Engberg, kitara

Ilkka Lehtonen, viulu
Teppo Ali-Mattila, viulu
Maarit Holkko, viola
Veli-Matti Iljin, sello

& Cyrille Aimée, laulu

Liput: alk. 41,50 € toimituskuluineen Lippupalvelusta. Tälle illalle voit ostaa kaverilipun – neljä kaveria konserttiin kolmen hinnalla!

Ikäraja: 18. Nuoremmat pääsevät sisään huoltajansa seurassa.

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Ei muita keikkoja.