Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Turku Jazz Orchestra plays the Music of Bianca Rantala feat. Valter Soosalu,Logomo, Logi-sali, turku10.2. Klo 19:00

keikka

Turku Jazz Orchestra
Bianca Rantala – kapellimestari, sävellykset
Valter Soosalu – laulu, harpeiji

Turku Jazz Orchestra saa helmikuussa vieraakseen tuoreen Nordic Composer Contest -voittajan, Bianca Rantalan! Konsertissa kuullaan Rantalan fuusiojazzin ja progepopin maailmoista ammentavaa big band -musiikkia ja otteita hänen tulevalta albumiltaan. Konsertin solistina toimii virolainen huippulahjakkuus Valter Soosalu, joka laulaa sekä soittaa erikoista harpejii-kielisoitinta.

Bianca Rantala on virolais-suomalainen nuoren sukupolven säveltäjä, sovittaja ja kapellimestari. Hän johtaa Virossa useita eri jazzorkestereita ja on työskennellyt sovittajana pienyhtyeistä sinfoniaorkestereihin. Moninkertaisesti sekä säveltäjänä että laulajana palkittu Rantala on levyttänyt ja soittanut Suomen huippumuusikoiden kanssa sekä perustanut myös omaa nimeään kantavan jousiorkesterin ja big bandin.

Valter Soosalu on multi-instrumentalisti, kapellimestari, laulaja ja näyttelijä, joka työskentelee päivittäin eri orkestereiden ja kuorojen kanssa. Soosalun Põhjakonn-yhtye tunnetaan mm. yhteistyöstään suomalaisen Saimaa-yhtyeen kanssa.

Harpejii on Tim Meeksin vuonna 2007 luoma sähköinen kielisoitin, joka muistuttaa ääneltään ja tekniikaltaan pianon ja kitaran hybridiä. Harpeiji-taitureihin kuuluvat Valter Soosalun lisäksi mm. Stevie WonderCory Henry ja Jacob Collier.

LIPUT: Lippu.fi
Peruslippu 35 €
Eläkeläiset 30 €
Opiskelijat ja lapset (7-17 v.) 15 €
Ryhmälippu (10 henkilöä tai enemmän) 28,5 €

Konsertti on ikärajaton.

Lipunmyynti myös Logi-salin ovella konserttipäivänä klo 18 alkaen, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Sisäänkäynti Logi-saliin Veturikadun puolelta.

Keikat samana päivänä kaupungissa turku

Ei muita keikkoja.