Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Liput 22 €
Show klo 22, ovet klo 21:30

Tontillaan maamme kenties kysytyin jazzmuusikko Antti Lötjönen on vieraillut useasti TTT-Klubilla eri yhtyeiden luottobasistina. Nyt tapaus on erityinen, sillä tällä keikalla hän luotsaa omaa bändiään – kuin Charlie Haden, Charles Mingus tai Dave Holland omaansa.

Yli sadalla jazzlevytyksellä vaikuttaneen Lötjösen soolodebyytti keräsi paljon kiitosta maailmalla, ja samaan on yltänyt hänen kvintettinsä toinen albumi Circus/Citadel. TTT-Klubilla saamme nauttia molempien tuoreiden levyjen parhaista paloista väkivahvan soittajiston esittämänä. Eturivi pursuaa solistista voimaa Mikko Innasen, Jussi Kannasteen ja Verneri Pohjolan puhaltimilla. Rummuissa aina luova ja persoonallinen Joonas Riippa. Pääasiassa Lötjösen sävellyksiä soittava kvintetti seilaa vapailla mutta rytmikkäillä vesillä. Luvassa on silkkaa musiikillista nautintoa!

Antti Lötjösen työskentelyä on vuosien varrella kuultu Suomen huomattavimmissa jazzyhtyeissä, kuten Ilmiliekki Quartet, The Five Corners Quintet, Aki Rissanen Trio, 3TM, Jukka Perko Tritone, Ricky-Tick Big Band, Timo Lassy Band, Verneri Pohjola Quartet ja Mikko Innanen Autonomus. Kansainvälisesti merkittävää huomiota hän sai kiertäessään Eurooppaa viisinkertaisen Grammy-voittajan, rumpalilegenda Jeff "Tain" Wattsin trion riveissä.

Keikat samana päivänä kaupungissa tampere

Ei muita keikkoja.