Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstai 23.2.

helsinki

Manala Afterwork Jazz,Ravintola Manala, helsinki23.2. Klo 17:00

keikka

Vapaa pääsy

Manala Afterwork Jazz on vuodesta 2018 toiminut viikoittainen jazzklubi Helsingin keskustassa. Klubilla esiintyvät Suomen eturivin huippumuusikot kotoisassa ja tunnelmallisessa ympäristössä. Tapahtuma on pääsymaksuton, joten suosittelemme käyttämään pääsylipuista säästyneet rahat ravintolan legendaarisiin pizzoihin ja virvokkeisiin!

Marian Petrescu - piano

Joonas Tuuri - basso 

Ville Luukkonen - rummut

April Jazz: Judith Hill,Korjaamo, helsinki23.2. Klo 20:30

Judith Hill

keikka

Häikäisevän valovoimainen R&B-laulaja, laulunkirjoittaja ja kitaristi Judith Hill on Los Angelesissa asuva artisti ja japanilais-afro-amerikkalaisen muusikkoperheen kasvatti, joka on tuli tunnetuksi useiden ikonisten artistien kuten Michael Jacksonin, John Legendin ja Josh Grobanin taustalaulajana. Hän osallistui suuren suosion saattelemana The Voice -televisio-ohjelmaan ja oli myös mukana Oscar-palkitussa maailman parhaimpien artistien taustalaulajia käsittelevässä ”20 Feet From Stardom” -dokumenttielokuvassa. Ylistäviä arvosteluja osakseen saaneen debyyttialbuminsa ”Back in Time” (2015) Hill teki yhteistyössä Princen kanssa.

Judith Hillin viimeisin levy on itse tuotettu ”Baby, I’m Hollywood” (2021), joka on kunnianhimoinen dokumentti Hillin matkasta itsensä löytämiseen. Albumin rikkaat 60-luvun soulin soundit, vahvat blues-vaikutteet ja huikea psykedeelinen funk ammentavat mustan musiikin aikakirjoista; menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevasta.  

Judith Hill, laulu, koskettimet, kitara
Michiko Hill, koskettimet
Peewee Hill, basso
John Staten, rummut

Ikäraja K-18

Ovet klo 19.30
Judith Hill klo 20.30

39/35€ + tilausmaksut (alk. 1,50 €), Lippu.fi
Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella

Kesto n. 1 h 30 min, ei väliaikaa.

tampere

OK:KO + Joona Toivanen Trio,G Livelab Tampere, tampere23.2. Klo 19:00

Liput 27 €

OK:KO ja Joona Toivanen Trio esiintyvät yhteiskeikalla G Livelabissa.

OK:KO on yksi merkittävimmistä kotimaisista uusista jazzyhtyeistä. Okko Saastamoisen johtama yhtye on ollut ehdolla sekä Teosto- että Emma-palkinnon saajaksi. We Jazzin kautta julkaistu OK:KO:n kolmas albumi Liesu (2022) on syntynyt poikkeusajan ahdistuksesta, jolloin mieli vaelsi huolettomaan nuoruuteen. Yhtyeen jäsenet ovat kaikki korkeasti ansioituneista muusikkoja, mutta ennen kaikkea rohkeasti persoonansa likoon laittavia improvisoinnin ammattilaisia.

Illan avaa Joona Toivanen Trio. Kansainvälisesti arvostetun jazzpianisti Joona Toivasen trio asuu tällä hetkellä ympäri Eurooppaa: Joona Göteborgissa, Tapani Toivanen Kööpenhaminassa ja Olavi Louhivuori Helsingissä. Yhtye ei ole koskaan kuulostanut niin yhtenäiseltä, kuin viimeisimmällä albumillaan, We Jazzin julkaisemalla Both Only -levyllä (2022).