Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tiistai 14.2.

jyväskylä

Jazz Jkl Live: FREVO!,Ravintola Poppari, jyväskylä14.2. Klo 19:00

FREVO!

keikka

Liput 15/10€

FREVO! on viulisti Antti Heermanin, bandoneónisti Henrik Sandåsin ja kontrabasisti Olli Rantalan uusi trio, joka vie mukanaan rehevälle kamarimusiikkimatkalle latin jazzin maagisempiin syövereihin mm. Egberto Gismontin, Dino Saluzzin, Hermeto Pascoalin ja Chick Corean jalanjäljissä.

Antti Heerman, Henrik Sandås ja Olli Rantala ovat useita musiikin genrejä hallitsevia virtuooseja. Harmonikan sukuista bandoneónia soittava Henrik Sandås on kiertänyt Suomea ja Eurooppaa niin sinfoniaorkestereiden solistina kuin vaikkapa Quartet Ajattoman ja useiden tango nuevo -kokoonpanojen ydinjäsenenä. Antti Heerman on huomattavan monipuolinen viulutaituri ja Otra Vez -kvintetin perustajajäsen, joka on kotonaan niin taidetangon, jazzmusiikin kuin klassisen viulumusiikinkin parissa. Göteborgista käsin uraa tekevä bassotaiteilija Olli Rantala on esiintynyt laajalti mm. pianisti Kari Ikosen trion ja etnofuusio-kokoonpano Tsuumi Sound Systemin kanssa.

Muusikkotoverukset ovat aina säännöllisin väliajoin ajautuneet samoihin yhtyeisiin ja produktioihin. Yhteisten keikkojen jälkeen on suunniteltu bändin perustamista, ja nyt sen ensiesiintyminen tapahtuu ystävänpäivänä Jazz Jkl Live -konserttisarjassa Popparissa. Luvassa on värikästä, mielikuvituksellista ja ilmaisuvoimaista musiikkia!