Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Sointi-klubi: Uusi albumi LIVESTRIIMI,Musiikkiteatteri Kapsäkki, online1.12. Klo 19:00

keikka

Sointi Jazz Orchestran vuoden viimeinen keikka lähetetään suorana livestreamina SJO:n Facebookissa ja Keikalla.fi-sivuston kautta!

Keikalla.fi-sivustolta keikan lunastaessasi voit tukea Sointin muusikoita vapaavalintaisella 5-30 euron kannatuslipulla. Vaikket pääsisi katsomaan konserttia esitysaikana niin ei hätää: kannatuslippu oikeuttaa keikan katsomiseen vielä 7 päivä esityksen jälkeenkin!

Sointi Jazz Orchestran uusi albumi koostuu kapellimestari Rasmus Soinin sävellyksistä. Bändin kahden edellisen solistivetoisen teema-albumin jälkeen yhtyeen neljäs studioalbumi nostaa bändin oman uniikin soundin ja huipputason solistit keskiöön. Levy on ylistyslaulu Sointi Jazz Orchestran jäljittelemättömälle yhteissoinnille ja ainutlaatuiselle kokoonpanolle.

Tule kanssamme juhlistamaan vuoden viimeistä keikkaa ja uutta Kolibri-albumia! Luvassa on monipuolinen kokonaisuus SJO:n tavaramerkiksi muodostuneita vivahteikkaita ja värikylläisiä sävellyksiä - yhtyeen jäsenten taiturimaista solismia unohtamatta.

Kesto: n. 1h
Kannatusliput: 5-30€

Keikat samana päivänä kaupungissa online

Ei muita keikkoja.