Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

April Jazz Club: Mikko Pettinen Why Not,Original Sokos Hotel Tapiola Garden, espoo22.3. Klo 19:00

Mikko Pettinen Why Not

keikka
Mikko Pettinen Why Not on trumpetisti Mikko Pettisen uusi jazzyhtye, todellinen huippukokoonpano, joka on perustettu syksyllä 2018. Why Not soittaa Mikko Pettisen uusia, juuri tälle kokoonpanolle sävellettyjä kappaleita, joissa akustinen jazz kohtaa elektroniset sävyt, efektit, luupit, etnosävyt, vapaamman improvisoinnin ja paikoitellen ambientitkin tunnelmat.
 
Bändin ytimenä on pianoton kvartetti Chet Bakerin ja Gerry Mulliganin kokoonpanolla (trumpetti, baritonisaksofoni, basso ja rummut), mutta siihen tuo uusia ja yllättäviä sävyjä ja tasoja basisti Vesa Ojaniemen, rumpali Tuomas Timosen ja saksofonisti/multi-instrumentalisti Joakim Berghällin sekä Pettisen lisäsoittimien ja elektroniikan luova käyttö.
 
Intia, Saimaa, Sahara, New York, Lontoo, Afrikka, Gozon saari. Siinä muutama Mikko Pettinen Why Notin musiikillisen matkan levähdyspaikoista. Musiikki on parhaimmillaan universaalia ja siitä tässäkin on kyse. Ihmiskunnan tulisi puhaltaa yhteen hiileen ja tehdä yhdessä tästä planeetasta parempi paikka. Why Not do it now?
 
Mikko Pettinen - trumpetti, flyygelitorvi, kornetti, laulu, efektit, koskettimet
Joakim Berghäll - baritonisaksofoni, bassoklarinetti, sello, efektit, laulu
Vesa Ojaniemi - kontrabasso, sähköbasso, synabasso, ohjelmointi
Tuomas Timonen - rummut, sensory percussion, ohjelmointi
 
Ebeli Show klo 19 alkaen, Mikko Pettinen Why Not klo 20 alkaen
Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 13 € | Ennakkoliput Lippupisteestä
Tapahtuma on ikärajaton
 
Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta.
 

Keikat samana päivänä kaupungissa espoo

Ei muita keikkoja.