Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 16.3.

helsinki

Sami Saari ja Jazzpojat,Manala, helsinki16.3.

keikka

Sami Saari ja Jazzpojat viihdyttävät taas Manalassa kahden setin verran.

Show klo 21
Vapaa sisäänpääsy.

Sami Saari - laulu ja kitara
Mikael Myrskog - piano
Oskari Siirtola - basso
Ville Pynssi - rummut

Maunula jazz happening,Maunula-talo, helsinki16.3. Klo 18:00

Maunulan Pohjoinen Klubi sukeltaa syvälle jazzin pariin. Tuttuun tapaan ilmaisilla ja ikärajattomilla klubeilla kuullaan lauantaina 16.3. seuraavia artisteja:

MIKKO INNANEN & JANNE TUOMI
Tahoillaan taukoamatta erilaisissa kokoonpanoissa soittavat Mikko Innanen (puhaltimet) ja Janne Tuomi (lyömäsoittimet) nähdään harvinaisella duokeikalla.

OAAGAADA
Mm. Rauhan Orkesterissa, The Blassicsissa ja Black Motorissa vaikuttavista soittajista koostuva kvintetti ammentaa sävellyksensä syvältä spirituaalisen free jazzin perinteestä.

AMANDA BLOMQVIST
Amanda Blomqvist (mm. Frank Frank Frank & Birdpeople) toteuttaa tapahtumassa ääni- ja rumpusooloesityksen.

AFFE FORSMAN & EERO SAVELA
Affe Forsmanin ja Eero Savelan vapaalle improvisaatiomusiikille on tunnusomaista kiireetön ja rauhoittava meditatiivisuus.

JORMA TAPIO & OTZIR GODOT
Uskomattoman monipuolisen uran tehnyt multi-intrumentalisti Jorma Tapio nousee tällä kertaa lavalle mm. hänen johtamassaan Kaski-kokoonpanossa soittavan lyömäsoitintaiteilija Otzir Godot'n kanssa.

DJ ARTTU PARTINEN (Mental Alaska)

Tapahtumassa kahvila ja anniskelu.

--------
Perille busseilla 51, 52, 63, 66, 67, 550, 552 ja 553.

Yhteistyössä: Mental Alaska Ry ja Helsingin kaupungin yleiset kulttuuripalvelut.

joensuu

Vapaat äänet: Impérial Orphéon (Ranska),Pakkahuone, joensuu16.3. Klo 18:00

IMPÉRIAL ORPHÉON (www)

keikka

Genrerajoja riemukkaasti hämmentävä ranskalaiskvartetti Impérial Impérial Orphéon hurmasi Raahen Rantajatsien yleisön kesällä 2016 ja kiertää nyt Suomessa maaliskuussa 2019 esittäen tuoreen Seducere-albuminsa musiikkia. Kahdeksan konserttia käsittävä kertue saapuu Joensuuhun 16.3.

Ranskalaisyhtye Impérial Orphéon tarjoaa vastustamattoman matkan jazzilmaisusta etnosfääreihin, kiepaten popin kautta. Mukaan mahtuvat myös brasilian choro, gnawan transsi, balkanin kuume, italian iskelmä, valse musette, Rossinin oopperan hurmio… tämä omaperäinen kokoonpano on omiaan pistämään tanssijuhlat pystyyn!

Impérial Orphéon on keväällä 2015 Suomessa kiertäneen Impérial Quartetin serkkuyhtye. Molemmat bändit kuuluvat Compagnie Impérial -kollektiiviin, jonka saksofonistit Gérald Chevillon ja Damien Sabatier ovat perustaneet kymmenisen vuotta sitten. Fonistiparivaljakko aloitti uransa katusoitolla vuosituhanten vaihteessa. Tästä monivaiheisestä pitkästä kaveruudesta on kasvanut eräs ranskalaisen jazzkentän kiinnostavimpia luovia yksikköjä. Impérial Quartetin rumpali Antonin Leymarie on myös Compagnie Impérialin aktiivinen jäsen, joka johtaa omaa Magnetic Ensemble -yhtyettään ja on  soittanut pitkään Surnatural Orchestrassa. Harmonikan taitaja ja oopperalaulaja Rémy Poulakis on ilmiömainen ja sydämellinen musiikin rakastaja, jota genrerajat eivät kiinnosta.

Impérial Orphéon -yhtye täyttää kohta kymmenen vuotta, ja sen ensimmäistä levyä on haudutettu pitkään ja valmistettu rakkaudella. Albumi Seducere näkee päivänvalon helmikuussa 2019, ja sitä voisi kuvailla tanssivan ja räjähtävän energiseksi hurmioksi!

Joensuun Pakkahuone
Rantakatu 2, 80100 Joensuu
Liput 20 €, jäsenet 15 €, opiskelijat 10 €

oulu

OMJ 2019: Signe,Kasvitieteellinen puutarha, oulu16.3. Klo 15:00

keikka

Signen musiikki kulkee jazzin, nykymusiikin ja kuunnelman rajapinnoilla. Yhtyeen omintakeinen soundi syntyy varsin poikkeuksellisesta instrumentaatiosta, kokoonpanossa on kolme laulajaa sekä kontrabasisti. Signen ensimmäinen kokopitkä on omistettu antiikin Kreikan runoilijalle Sapfolle, ja albumi julkaistaan helmikuussa 2019.

Riikka Keränen, laulu
Kaisa Mäensivu, laulu ja kontrabasso
Selma Savolainen, laulu
Josefiina Vannesluoma, laulu

Levynjulkaisukiertue 2019:

14.3. Helsinki, Koko Jazz Club klo 19:00
15.3. Iisalmi, KJC: Ravintola Raatihuone klo 20:00
16.3. Oulun Musiikkijuhlat, Kasvitieteellinen puutarha klo 15:00
17.3. Oulun Musiikkijuhlat, Oulun taidemuseo klo 13:00
18.3. Savonlinna, Kulttuurikellari klo 19:00
20.3. Ylistaro, Ravintola Taro klo 19:00
21.3. Salo, Bar Bizarre klo 19:00
22.3. Turku, Café Tiljan klo 22:00
24.3. Helsinki, Taidekoti Kirpilä klo 16:00

Suomen Jazzliitto tukee kiertuetta.