Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

We Jazz 2018: We Jazz Vinyl Market + We Jazz DJs & Friends,Suvilahti / Huilaamo (Kaasutehtaankatu 1 / rakennus 9), helsinki8.12. Klo 14:00

We Jazz DJs & Friends

keikka

We Jazz -lauantai Suvilahdessa pyörähtää käyntiin kaikille avoimella tilaisuudella, jossa joukko vinyylilevyihin panostavia pienlevymerkkejä pitää helposti lähestyttävää uusien julkaisujen levykirpparia We Jazzin Vinyl Market -konseptin mukaisesti. Löydä uusimmat julkaisut, tulevien levyjen ennakkokappaleet ja varaston pohjille jääneet arkistokappaleet. We Jazz DJs ystävineen pitää huolta musapuolesta, joten hengailu onnistuu mainiosti vaikka levyt eivät jostain kumman syystä kiinnostaisikaan. Vapaa pääsy!

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

We Jazz 2018: Dalindèo Celebrates Komeda + Aki Rissanen TrioSuvilahti / Kattilahalli (Sörnäisten Rantatie 22), helsinki8.12. Klo 18:00

keikka

Suurtapaus! Aina loistava Dalindèo ottaa haltuun kansainvälisen erikoisprojektin ja juhlistaa puolalaissäveltäjä Krzysztof Komedan (1931-1969) musiikkia esittäen sitä ensi kertaa omina versioinaan. Homman kruunaavat komeat visuaalit, jotka heijastelevat Komedan elämää ja musiikkia. Komeda on eräs Dalindèo-säveltäjä Valtteri Laurell Pöyhösen suurista esikuvista, joten tässä käsillä on todellinen "match made in heaven". Kyseessä on tällä tietoa tämän konseptin ainoa esitys ja hanke on osa laajempaa puolalaista aloitetta, jossa Komedan musiikkia versioidaan eri maissa paikallisten yhtyeiden voimin. Tilaan on lisäksi suunnitteilla näyttely Komeda-aiheisista levynkansista, jne. Illan ensimmäinen akti on sekin täyttä timanttia, nimittäin palkittu ja ylistetty Aki Rissanen Trio.

K18. Liput: 27 / 35 € (Lippu.fi) Tarjolla myös Suvilahti-kombolippu (sisältää pääsyn Kattilahallin, Tiivistämön sekä Mittarikorjaamon konsertteihin).

We Jazz 2018: SuvilahtiSuvilahti / Tiivistämö (2 puolta) / Mittarikorjaamo (Kaasutehtaankatu 1 / rakennus 5 & 9), helsinki8.12. Klo 21:00

Timo Lassy Band

Mopo

Kaukolampi: We Jazz Catalogue Remix (01-10)

Moskus (NO)

Kim Myhr: You | Me (NO/SE)

Jonah Parzen-Johnson (US)

Mopocalypse Festival

keikka

Suvilahden illassa sattuu ja tapahtuu. Timo Lassy Band on jo tuttu loistoyhtye, mutta sen sijaan meillä ei ole mitään tietoa mitä Mopocalypse Festival pitää sisällään. Kyseessä on ensimmäinen We Jazzin alla järjestettävä "alafestari" eli tapahtuma tapahtuman sisällä. Kun Suvilahden lauantai on jo itsessään yksi festari niin itse asiassa Mopocalypse Festival on festari festarin sisällä olevan festarin sisällä. Mopo esiintyy jossain muodossa ja muu on yllätystä. Kaukolampi remiksaa We Jazzin ensimmäiset kymmenen levyä ja pohjoismaisia laatukomboja on paikalla kaksi parhaasta päästä: laajoja avantgarde-kaaria maalaileva Nordic Music Prize -ehdokas Kim Myhr, sekä syvällisen leikkisä Moskus. Jonah Parzen- Johnson saapuu Brooklynistä ja tuo mukanaan maagisen saksofonia ja elektroniikkaa yhdistelevän sooloesityksen.

Ilta on K18. Liput: 19 / 25 € Lippu.fi Saatavilla myös Suvilahti-kombolippu (sisältää pääsyn Kattilahallin, Tiivistämön sekä Mittarikorjaamon konsertteihin).