Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 15.12.

toholampi

Seimiyö - Johanna ja Mikko Iivanainen, Maria Kalaniemi ja Timo Alakotila,Toholammen kulttuurisali, toholampi15.12. Klo 14:00

Johanna Iivanainen

Mikko Iivanainen

Maria Kalaniemi

Timo Alakotila

keikka

Tunnelmallinen joulukonsertti yhdistää kaksi maamme eturivin muusikoista koostuvaa huippuduoa. Konserttiohjelmistoon on valikoitunut taiteilijoille rakkaita joulusävelmiä, jotka ovat saaneet uusia, raikkaita vivahteita muusikoiden omista sovituksista. Sävelmissä kuullaan sävyjä niin jazz - kuin kansanmusiikistakin ja mukana on myös omia instrumentaaliteoksia. Lauluja tulkitsee heleän kaunisääninen Johanna Iivanainen yhdessä harmonikkataiteilija Maria Kalaniemen, kitaristi Mikko Iivanaisen ja pianisti Timo Alakotilan kanssa. Tommy Tabermanin runon mukaan nimetty konserttikiertue julkaisee myös taiteilijoiden ensimmäisen yhteisen albumin. Koskettava konserttikokonaisuus siirtää ajatukset pois arkisista aherruksista ja välittää joulurauhaa kuulijoiden mieleen.

Liput: 20 €

turku

Turku Jazz Orchestra & Antti Sarpila: Swinging Christmas,Sigyn-sali, turku15.12. Klo 19:00

keikka

Turku Jazz Orchestra
Antti Sarpila – kapellimestari, klarinetti, saksofoni
Annimaria Rinne – laulu

Antti Sarpilan svengaava joulukonsertti on jo legenda, mutta tällä kertaa se kuullaan ensi kertaa big bandin esittämänä! Turku Jazz Orchestralle sovitettu kantaesitys vie yleisön rakastetuimpien amerikkalaisten joulusävelmien ja kauneimpien suomalaisten joululaulujen äärelle. Säveliä on tulkitsemassa ihastuttava laulusolisti Annimaria Rinne. Jazz City Turun vuoden 2018 päätöskonsertti tarjoaa vauhdikkaan ja lämminhenkisen illan joulutunnelmissa.

Liput: 35 € / eläkeläinen ja työtön 32 € / opiskelija 27 € / OP Turun Seudun omistaja-asiakasetu 31 € (max 2 etua / asiakas). Tiketti.

Lipunmyynti myös Sigyn-salin ovella konserttipäivänä alkaen klo 17, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty.