Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 19.12.

espoo

Seimiyö - Johanna ja Mikko Iivanainen, Maria Kalaniemi ja Timo Alakotila,Sellosali, espoo19.12. Klo 19:00

Johanna ja Mikko Iivanainen, Maria Kalaniemi ja Timo Alakotila

keikka

Tunnelmallinen JuuriJuhla-RotFestin joulukonsertti yhdistää kaksi maamme eturivin muusikoista koostuvaa huippuduoa. Konserttiohjelmistoon on valikoitunut taiteilijoille rakkaita joulusävelmiä, jotka ovat saaneet uusia, raikkaita vivahteita taiteilijoiden omista sovituksista. Sävelmät saavat sävyjä niin jazz - kuin kansanmusiikistakin, mukana on myös omia instrumentaaliteoksia. Lauluja tulkitsee heleän kaunisääninen Johanna Iivanainen yhdessä harmonikkataiteilija Maria Kalaniemen, kitaristi Mikko Iivanaisen ja pianisti Timo Alakotilan kanssa. Konsertti on osa Tommy Tabermanin runon mukaan nimettyä konserttikiertuetta, jossa julkaistaan myös taiteilijoiden ensimmäisen yhteinen albumi. Koskettava konserttikokonaisuus siirtää ajatukset pois arkisista aherruksista ja välittää joulurauhaa jokaisen kuulijan mieleen.

Kesto 1 tunti, ei väliaikaa

Liput: www.lippu.fi

helsinki

Bad Habits Trio (EE) Rytmihäiriöklubilla,Ravintola Juttutupa, helsinki19.12. Klo 21:00

Bad Habits Trio (www)

keikka

BAD HABITS TRIO (Estonia)

Andre Maaker – guitar
Peedu Kass – bass
Ahto Abner – percussion

Acclaimed musicians Peedu Kass on bass, Andre Maaker on guitars, and Ahto Abner on drums create and make music in Bad Habits Trio. The trio focuses on spontaneous team play and adventure in creating their music. Bad Habits Trio got together in 2014 and ever since, the bad has given concerts in Estonia, Latvia, and Russia. Most of the Trio's members were nominated at this year's Danish Jazz Awards. Bad Habits Trio released and presented their debut album Looking for Trouble in April 2018. 

The concert is a part of Jazz Finland's and Estonian Jazz Union's Heimojazz project. 

turku

Oaagaada - vapaata jazzia Bar Ö:ssä 19.12.,Bar Ö, turku19.12. Klo 19:00

Oaagaada

keikka

Oaagaada
Ke 19.12.2018 Klo 19
Vapaa pääsy
Bar Ö, Linnankatu 7, Turku

Yhtyeen juju on varsin simppeli. Alkuun helposti soitettava teema ja sit mennään. Yhdessä navigoiden hetkien lävitse kohti uusia löytöjä. Ja loppuun soitetaan ehkä teema uudestaan. Combon huomio on yksittäisten soolojen sijaan kollektiivisessa tunteessa ja soitossa. Enemmänkin afrofunk-maailmasta tunnetun The Blassics-yhtyeen trumpetisti Tammen groovaava ote liikuttaa kuulijan tanssilattialle ja fonisti Pekkolan vapaa ilmaisu nostaa menon korkeuksiin. Rumpali Laihosen (mm. Black Motor) soitto soljuu miellyttävän luonnollisesti läpi napakan svengin melodisempaan ilmaisuun. Kontrabasisti Tero Kemppaisen (mm. Taco Bells) alati elävä soitto on harvinainen sekoitus modernia improvisaatiota ja vapaata jazzia unohtamatta länsimaista psykedeliaa.

Sami Pekkola - saxophones
Tuure Tammi - trumpet
Simo Laihonen - drums
Tero Kemppainen - double bass

https://soundcloud.com/spekkola/oaagaada-zaa