Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 23.7.

helsinki

Verneri Pohjola / Aki Rissanen 4,Koko Jazz Club, helsinki23.7. Klo 21:00

Verneri Pohjola / Aki Rissanen 4

keikka

Kesäisessä Helsingissä on hienoa yllättää itsensä. Koko Jazz Clubilla tapaat modernin jazzin mielenkiintoisimmmat nimet. Tule tsekkaamaan kaupungin iltaelämän salainen helmi!

Pianisti Aki Rissasen uusin julkaisu Amorandom on saanut loistoarvostelut muun muassa Guardianissa. Häntä on povattu seuraavaksi jazzpianon suureksi nimeksi niin kriitikoiden kuin muusikoiden keskuudessa: muun muassa Dave Liebman on suitsuttanut vuolaasti Rissasen muusikkoutta.
Trumpetisti Verneri Pohjolan ura on nousukiidossa niin koti- kuin ulkomailla. Yhteistyö Rissasen kanssa on huipentunut Pohjolan omalla yhtyeellä ja hänen kehutulla Bullhorn-levyllään.

Rumpali Jussi Lehtonen ja basisti Timo Hirvonen ovat muodostaneet komppiparin jo pian 20 vuotta. Alati muuntuvat rytmiset tekstuurit ja kyky tukea musiikillisia ympäristöjä ovat tämän kaksikon suvereeni vahvuus.

Koko Jazz Clubilla kvartetti paahtaa kaksi iltaa putkeen, tervetuloa heatiin!

Verneri Pohjola, trumpetti
Aki Rissanen, piano
Timo Hirvonen, basso
Jussi Lehtonen, rummut

Liput 20 €

hyvinkää

Knehtilä Jazz 2016,Knehtilän luomutila, hyvinkää23.7. Klo 18:00

SteelNovo Trio

Rinaldi-Luhtala Jazz Project

keikka

Tarjolla originaalia jazzia ja herkkuja Italiasta aidoilla Hammond uruilla ja flyygelillä! SteelNovo Trion perustajajäsen Bruno Erminero yllättää musiikkiväen Hammond-urullaan. Vuonna 2012 perustetun yhtyeen sävellyksistä sekä luovista kitararytmeistä vastaa kokenut Giuliano Graziani. Trio, jonka rumpurytmeistä vastaa Tiziano Tetro, pyrkii uudistamaan jazzperinteitä niitä samalla kunnioittaen.

Giuliano Graziani - kitara
Bruno Erminero - hammond b3
Tiziano Tetro - rummut

Kello 21:00 aloittaa Rinaldi Luhtala Jazz Project, joka perustettiin kun pianisti Karri Luhtala muutti vuonna 2006 Italiaan Rooman seudulle opiskelemaan jazzpianonsoittoa. Samasta opinahjosta löytyi Valeria Rinaldi, lahjakas nuori jazzlaulajatar Rinaldi Luhtala Jazz Projectin ääneksi. Jo projektin alussa kaksikolla oli suunnitelmana tuoda musiikkiin omia juuriaan ja yhdistellä lopputulokseen skandinaavisia mausteita italialaisten herkkujen rinnalle. Heidät tunnetaan parhaiten Terranova-albumista, jolle valikoitui sekä Karrin että Valerian uusia, aiemmin julkaisemattomia sävellyksiä, kuten kaksikon varioimia versioita tunnetuista suomalaisista kansansävelmistä.

Valeria Rinaldi - laulu
Karri Luhtala - piano
Giuseppe Talone - kontrabasso
Andrea Nunzi - rummut

Liput 20 €